Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czwarta ciąża czwarte dziecko

Polecane posty

Gość gość
22 53 ale co ty chcesz żyć za mnie moim życiem a weź s/p/i/e/r/d/a/l/a/j :-)

Gość gość
super kobietki zachodzcie w ciąze te 20 tki już nie mogą a te z lat 70,80 tych bardziej płodne sa więc korzystajcie dopóki możecie a i 500 plus tez wspomga finansowo rodziny będziecie miały np. na rate kredytu do fajnego mieszkanka

Gość gość
A ja mam tylko jedno dziecko, i tak zostanie. Nie z wyboru, wiecej nie mogę. I zazdroszczę Wam bardzo, bo marzylam o duzej rodzinie z minimum trojka dzieci. Niestety zycie pisze swoje scenariusze i uczy pokory. Cieszę się , ze mam choc jednego wspaniałego synka. I nigdy złego slowa nie mowilam pod adresem mam wielodzietnych. Za to niestety pod moim adresem nieraz slysze komentarze typu ze jedynak bedzie nieszczesliwi, ze jestesmy wygodniccy bo jedno dziecko. Powinnismy sie szanowac nawzajem, bo nigdy nie wiemy jaka historia kryje sie za tym drugim czlowiekiem, i dlaczego jest tak a nie inaczej. Pozdrawiam wszystkie mamy, bez wzgledu na ilosc dzieci :)

Gość gość
ja pieprzę, ale się rozmnażają, do tego nie do z***bania przez dzieci, facetów, w pole z nimi orać pole, na cholerę ciągnik

Gość gość
Możecie zrobić test nifty kosztuje 2,500 zł wystarczy kropla waszej krwi ,badanie bezinwazyjne.

Gość gość
Właśnie się dowiedziałam że jestem w czwartej ciąży najbardziej przeraża mnie mieszkanie na 3 piętrze bez windy i zmiana samochodu