Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Polką w UK i ubieram się jak muzułmanka.

Polecane posty

Gość gość

nikt mnie nie zaczepia ! Zadni faceci, totalna wolnosc i spokoj, ludzie uwazają na to co mowią, boją się muzulmanów, ja muzulmane tylko udaje dla bezpieczenstwa i korzyści

Gość gość alina kalinananna
MIESZKAM w uk I z politowaniem patrze na białe kobiety zawiniete w te szmaty. dobrze że tylko udajesz a nie naprawde dałaś sie omotac jakiemuś brudasowi.

Gość gość
Ja tez tak sie ubieram bo choruje , mam luszczyce :(

Gość gośćfjdfsdlfjlsf
jak łuszczyce to rzeczywiście dobry sposób bo nic nie widac, wysuszonej skóry... biedna jestes, jak wogole jest miec łuszczyce, bo na ok 5 lat temu mialam wiedze ze niestety tego nie da sie wyleczyc czy cos sie zmieniło?

Gość gość
ja jak ktos mnie sie pyta skad jestem, to mowie, ze z rosji. Osiagam ten sam efekt co ty, bo polakow ludzie nie szanuja, a ruskow sie boja.

Gość gość
tak, boja sie rozyjskiej dziewczyny lub muzułmanki, juz to widze :) jakby przy waszy boku szedł jakis muzułmanin z długa broad to jeszcze.. ale tak? nie przesadzajcie bo ja zawsze z pogarda patrze na białe dziewczyny w burkach i okazuje im to mierzeniem ich od gory do dołu.. za patrzenie nic mi nie zrobią a jedyne co to zmieszają sie i zawstydza...

Gość gość
tak, boja sie muzulmanow, bo oni sa nieobliczalni, potrafia oblac kwasem, bo cos im sie nie podoba. A co do ruskow, to nie boja sie mnie, ale moich "rosyjskich" braci.

Gość gość
w ryj widzialam jak ktos napluł takiej muzułmance i co? g****o zrobiła

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK

Gość gość
jakie sprane mozgi,podstawowym zadaniem terr*orysty to wtopic sie w otoczenie i czekac na ROZ/*/KAZ potrafia sie tak kamuflowac przez 10-20 lat