Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Brokeninside, brzydzę się tobą, ty egoistyczna suczko

Polecane posty

Takie zdesperowane babofony powinno się kwasem oblewać i wrzucać do kanalizacji aby zgniły na samym dnie. Skoro dla ciebie przytulanie się do żonatego faceta jest dla ciebie czymś podniecającym to.. kur/wo...

Gość gość
obleśna, paszła won

Gość gość
jest i nobleska, nasz kafeteryjny jasny promyczek nadzieji

Gość gość
Ty jesteś brunetką i jesteś niska?

Gość gość
Ze stryczkiem się powinna przytulic. Dla niej bycie w związku to zarzynanie miłości... Jakkolwiek się to zarzynanie pisze nie jestem pewna czy dobrze

>>>Takie zdesperowane babofony powinno się kwasem oblewać i wrzucać do kanalizacji aby zgniły na samym dnie. <<< Ciebie YETI NOBLESSE wrzucić do kanalizacji nie można, bo zatkałabyś odpływ i miasto zalałaby woda :(. Zaliczyłaś już swoje wieczorne golenie włosów na cyckach :D :D :D ?

Nie gruby pasztecie, ale zaliczyłam cudowny wieczór z moim chłopakiem na ostro, którego kocham i nie wyobrażam sobie, żeby jakaś pi/zda go przytulała bo ma takie egoistyczne pragnienia. Giń su/ko a ty razem z nią wstrętny dokarmiaczu.

Gość gość
Schizofrenię leczą w innym temacie. ;)

Gość gość
Zaliczyłaś cudowną noc na ostro z kołpakiem. Gratuluję.

>>>Nie gruby pasztecie, ale zaliczyłam cudowny wieczór z moim chłopakiem na ostro, którego kocham i nie wyobrażam sobie, żeby jakaś pi/zda go przytulała bo ma takie egoistyczne pragnienia. Giń su/ko a ty razem z nią wstrętny dokarmiaczu.<<< Ja rozumiem, ze dla Ciebie słowo "dokarmiacz" jest najbardziej na świecie podniecające :D :D :D. Nie musisz nam jednak przy tej okazji swoich marzeń o facecie opowiadać. Ja lubię puszyste dziewczyny :), ale Ciebie, nie dotknąłbym nawet pałką (elektryczną :D :D :D).

Gość gość
noblesa jest tak brzydka i spasla, ze jak idzie ulica to niemowleta w wozkach placza a psy ujadaja i szczekaja

>>>a psy ujadaja i szczekaja<<< To nie prawda !!! Psy nie szczekają na YETI NOBLESSE. One próbują się do niej dobrać :D, bo tyle chodzącego smalcu ze skwarkami jeszcze nigdy nie spotkały :D :D :D.

To forum właśnie promuje grubasów inwalidów i dzi/wki.. x bo ja wiem, może drugi raz widzę Twój nick, więc ciężko z tą promocją;)

Gość gość
a ty wsrod nich wyrastasz na superstar orko

Misio1, ty lepiej zabieraj swój tłusty bęben i wyrywaj z tego kraju bo niedługo ktoś cię pomyli ze świnią i pójdziesz na świniobicie

Kur/wo dobrze wiesz, że miałam ciebie na myśli, a teraz spierd/alaj na ulicę zarywać do żonatych jak zechcą takiego paszczura.

Gość gość
noblesa taka sfrustrowana bo cierpi na suchopeezdzie

Gość gość
To forum właśnie promuje grubasów inwalidów i dzi/wki..  x Co ty wiesz o inwalidach? Może kiedyś zrozumiesz, nigdy nie wiesz co ci przyniesie los! Dziś chodzisz, a wystarczy mały kaprys losu i zobaczysz świat i życie z perspektywy wózka inwalidzkiego... Przeszedłem to i znam dobrze, powiem ci tylko, że choć byś była nie wiem jak piękna, młoda i bogata zdrowia nie kupisz za żadne pieniądze, czasu nie cofniesz i nic... nie wróci takie jak było! To tyle w temacie z mojej strony, tylko trochę szacunku dla osób niepełnosprawnych :-)