Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasyiopea

Odebralam wyniki testu na HIV

Polecane posty

Gość kasyiopea

Wczoraj pisalam jak pacjent zakażony wirusem HIV wyrwal mi zabrudzony w jego zakożonej krwi mandryn od wenflonu i zakuł mnie nim w dłoń, przezylam 3 miesiączny koszmar niepewności strachu i stresu, 2 dni temu zrobiłam test na HIV dziś go odebrałm i jest UJEMNY jestem na prawdę szczęśliwa, jestem zdrowa nie zakaził mnie mogę kochac się z moim mężem bez obaw, bez starchu moge opikować się moją córką, i wykonywać moją pracę pielęgniarki. Dziękuję wszystkim którzy wczoraj okazali mi na KAFE ogromne wsparcie potrzebowałam tego

Gość gość
świetnie :) wszystkiego dobrego :)

Gość gość
Cieszymy się razem z Tobą, ale... skrzynka wódki musi dla nas być, żeby to uczcić :D Wkońcu to jak nowe życie :)

Gość kasyiopea
dosłownie czuję się jakbym ponownie się narodziła, za 3 miesiace musze oczywiście powtórzyć ale lekarz powiedział ze skoro tera nie wykazalo po 3 miesiącach zakażenia to raczej małoprawdopodobne jest aby za kolejne 3 coś się zmieniło. Na prawdę aż nie wierzę że mialam tyke szczęścia że nie zakaził mnie oprócz HIV już sam oplaciłam badania HBS i WR i tez wyszły ujemne takze ani zółtaczki ani kiły, ani HIV pacjent mi nie sprzedal, poprosiłam też ordynatora o przeniesieniem mnie z SOR na OIT gdzie są pacjenci leżący i nie groźni. Za bardzo się boję wrócić na sor aby znów nie powtórzyła się taka sytuacja. A dziś nasza córcia pojechala do dziadków jutro zrobiliśmy jej dzien wolny w szkole i mamy zamiar oczywiście wykorzystać i nadrobić te 3 miesiace ;) czuję się jakby ktoś mi zdjął kamień z pleców, mam zamiar się spić i kochać z mężem calusienką noc :D Dziewczyny jesteście wielkie i gdyby było to mozliwe uwierzce że postawiłabym wam tą skrzyne wódki