Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzięłam właśnie pierwszą tabletkę leku, który ma takie skutki uboczne...

Polecane posty

Gość gość

nudności, zakażenie górnych dróg oddechowych, niestrawność, wymioty, zaburzenia snu, nerwowość, depresja, drażliwość, zawroty głowy, biegunka, lęk, świąd, nadmierne pocenie się, skurcze lub długotrwały skurcz mięśni, zmęczenie, siniaki, ból, zapalenie ścięgna, utrata pamięci, ból pleców (rwa kulszowa), zmiana czucia (zmniejszenie czucia lub nieprawidłowe uczucie palenia lub kłucia) w rękach i stopach, uderzenia gorąca, upadek, grypa, uraz stawu, senność (letarg), drżenie, czkawka, gniew, niepokój (zaburzenie nastroju), zaburzenia emocjonalne, myśli samobójcze, agresywność lub agresywne zachowanie, hipoglikemia, omamy, drgawki, zaburzenia koncentracji, urojenia, paranoja, wysypka, ból głowy i ból brzucha

Gość gość
Czy ten lek coś leczy?

Gość gość
A na co działa? xxx likwiduje tkanke tłuszczową, lek został wycofany z rynku bo powodowal w/w skutki uboczne, ludzie skarzyli sie na napady agresji, depresje. Ja kupilam sobie go przez internet i biore 2x mniejszą dawkę :)

Gość gość
i co, masz już wszystkie skutki uboczne które sobie ubzdurałaś do listy zapomniałaś dodać impotencję i bezwiedne oddawanie: moczu i kału

Gość gość
Wyrzuć tą trucizne jeśli nie chcesz stracić zdrowie są inne metody odchudzania się bez skótków ubocznych.

Gość gość
to na schizofrenię,psychiatra przepisał teraz zrobiłem pod siebie,wstyd i smród. żaden lek mi nie pomaga,chyba się powieszę,jestem zboczeńcem i prześladuję swoja sąsiadkę,jestem chory z miłości do niej, ona ma rodzinę,j***e mi się we łbie jestem p*****lniety. to ja piotr,

Gość gość
a dlaczego chcesz się w taki próżny sposób odchudzić? bo jeżeli masz nadzieję na znalezienie atrakcyjnego partnera, albo w ogóle partnera, to wiedz, że po takiej kuracji TAKIM lekiem pozostaną po tobie jedynie zwłoki, większość narządów wewnętrznych zostanie uszkodzona i choć teraz, jak jesteś jeszcze młoda (tak przypuszczam po twojej bezmyślności :P) nie będzie to dla nikogo zauważalne, to po 30, 40-tce się ujawni, i myślisz, że jakiś rozsądny mężczyzna zwiąże się z chodzącym truchłem? :)

Gość gość
to znowu ty kretynko? ty masz jakas obsesje na punkcie zakladania farmaceutycznych pseudo prowokacji:o -10/10