Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSTYD MI ZA FACETA! czy slusznie

Polecane posty

Gość gość

Czesc, odrazu mowie to nie jest jakas prowokacja po prostu chcialabym poznac wasze zdanie i myslenie, bo moze ze mna jest cos nie tak. Nie chce wyjsc na jakas materialistke. Wczoraj spotkalam sie z facetem na piwo bylo ok pogadalismy itd. Zaprosil mnie na nastepne spotkanie do kina. Po czym wrecz nakazal zabrac legitymacje bo zaplaci mniej za bilety, ale to jeszcze nic. Dodal, ze przed kinem pojedziemy do sklepu kupimy duzy popcorn i cole bo tak jest taniej i kazal wziasc mi duza torbe, bo on zawsze robil tak ze swoja byla! Dla mnie to troche dziwne jezeli nie ma sie kasy to nie zaprasza sie dziewczyny do kina czy gdzie kolwiek ewentualnie mogl zaproponowac zaplacenie rachunku na pol a on? Wylecial z takim tekstem jakby mnie tam zapraszal za kare... troche mnie to zniesmaczylo, troche mi wstyd w moim poprzednim zwiazku nie bylo takich sytuacji, chlopak placil albo ja albo na pol... chyba nie pojde bo mi za niego wstyd. Pozdrawiam

Gość gość
ja Ci wierze,mialam podobnie.tu nie chodzi o brak kasy,a brak klasy.

Gość gość
może chłopak nie ma pieniędzy po prostu a ta juz na forum zakłada temat i krytykuje. Znajdź sobie bogatego przydupasa i nie narzekaj :O:O:O

Gość gość
Jak nie ma kasy to niech zaprosi na spacer, nikt nie każe do kina. Na pierwszych randkach tak sępić to wstyd.

Gość dyniowata
To z legitymacją, to jeszcze spoko, rozumiem. Ale sytuacja z kupowaniem jedzenia wcześniej - dużo osób tak robi i niestety jest to szczyt wiochy mentalnej. Powiedz mu, co o tym myślisz i zobacz jego reakcję, bo nie ma sensu, żebyś spotykała się z kimś, komu słoma wystaje z butów. Jeszcze się okaże, że jest taki oszczędny, że nie spuszcza wody w toalecie albo zmienia skarpetki raz na dni... (był kiedyś na kafe wątek "szczyt skąpstwa"). Jeżeli chodzi o to, czy chłopak płaci za dziewczynę - u mnie ktoś taki od razu ma wieelkiego plusa, ale zwykle staram się to rozegrać tak, żeby płacić po połowie.

Gość gość
Pisze się "wziąć" baranico. I nie dziwię się, że facet za debilkę nie chce płacić, nie jesteś tego warta. Wracaj do gimnazjum oślico.

Wygląda na to, ze ma do Ciebie zaufanie, traktuje Cię jak dobrą znajomą. Sama zdecyduj czy Ci to odpowiada. Można mówić, że brak klasy... ale czy to normalne, żeby bilety do kina były takie niedorzecznie drogie? O pudle kukurydzy i puszce coli, w cenie obiadu, nie wspomnę. Widocznie chłopak starej daty i nie wyobrażał sobie zaproponowania podziału rachunku.

Gość aegfsgs
Gościu wyżej, przestań obrażać zwierzęta, bo przez takich jak ty ludziom podświadomie w głowie tworzy się niechęć do zwierząt. :/ Osły i barany to bardzo czułe i inteligentne stworzenia. Nazwij sobie autorkę tematu debilką, tępą dzidą albo pustakiem, ale zostaw zwierzęta w spokoju.

Gość gość
ze wzgledu na wasz mlody wiek jeszcze przejdzie takie zachowanie,ale jesli dojdzie Ci 10 czy 15 wiosen a cos podobnego uslyszysz to uciekaj gdzie pieprz rosnie;)

''Można mówić, że brak klasy... ale czy to normalne, żeby bilety do kina były takie niedorzecznie drogie? O pudle kukurydzy i puszce coli, w cenie obiadu, nie wspomnę.'' Dopoki bedziemy jak frajerzy tyle placic, dopoty bedzie normalne :classic_cool: