Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaa

nie dają mi kieszonkowego!

Polecane posty

Gość zaplakanaaa

mam już dość, matka z ojcem chyba się uwzięli na mnie! już drugi miesiąc nie dają mi kieszonkowego, jak już dadzą, to jakieś kilkanaście złotych na bieżąco! matka twierdzi, że komornik puka do drzwi, prawie nie ma na jedzenie, a ja chcę na d**erele! kurde, w końcu coś mi się należy! ifona mi zabrali i sprzedali, co by mieć na zapłacenie długów, mam jakiegoś starego g*******ego samsunga po ojcu, co się z tym wstyd pokazać. to moja wina, że narobili długów, a teraz provident się upomina o swoje?! mam dość.

Gość NIEdlarozwydrzonychbachorów
dziewczyno ciesz się że masz jeszcze dach nad głową! rodzice pewnie sobie żyły wypruwają żeby przeżyć a ty płaczesz bo ci ifonik(ojejku) zabrali! więcej szacunku i zrozumienia dla rodziców! kiedyś też będziesz matką i zobaczysz czy wszystko jest takie proste. kieszonkowe to nie obowiązek a przywilej. Obowiązkiem rodziców jest dać ci zjeść dach nad głową oraz edukację do 18 roku zycia. i nic więcej!

Gość gość
obowiązek to oni mi mają mnie utrzymywać do 26 roku życia, skarbie! już ja się znam! za dwa lata idę na studia, więc jeszcze dziewięć lat muszą mnie utrzymywać na GODZIWYM poziomie, z nie jakieś długi mnie obchodzą! a ifona mi zabrali bezprawnie, bo dostałam od babci!

Gość gość
Oj ...kopnęła bym ci w doopę za ten tekst : "obowiązek to oni mi mają mnie utrzymywać do 26 roku życia, skarbie! już ja się znam!"...

Gość gość
piertolnij im z dyńki . co się opcyndalasz

Gość gość
powiedz mi prosze jaki blad twoi rodzice popelnili przy twoim wyxhowaniu abym ja go nie zrobila wychowujac swoje dziecko...