Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 30 letni facet odchodzi od kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Bo nie bylam bogata nie jestem sami tez nie sa bo mam byle jaka prace bo nie pochodze z tego mista co oni boze ale ze wsi tez nie jestem ogolnie bardzo materialistyczni ludzie

Gość gość
Po takim numerze człowiek tego typu nie miałby u mnie szans. Dojrzały facet nie da sobie mieszać w głowie przez rodziców, bo ma własny rozum i potrafi myśleć. Poza tym, dorosły człowiek ponosi konsekwencje swoich czynów. A on jak dziecko dał się omotać rodzicom. Zastanów się autorko czy chciałabyś za życiowego partnera takiego mamisynka.

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Wiem ze jest mamisynkiem i byl taki ale myslalam i mysle ze on sie od tego uwolni kiedys czlowik musi dojrzec

Gość gość
przez grzechy złamaliscie 6 przykazanie a grzech zawsze trzeba posniesc konsekwencje miłosc zawsze zamienia sie pogarde

Gość gość
Uwielbiam dyskusje, w których brak argumentów zastępowany jest epitetami. Brawo!

Gość gość
oni nie chca cie bo jestes glupia. nikt nie chce glupiej matki dla swojego wnuka.

Gość gość
Może właśnie błędem kobiet jest nadmierna wiara w drugiego człowieka. Droga autorko, uwierz, że istnieją faceci, którzy nigdy nie dojrzewają

Gość gość
Tak wierzylam w niego i nadal w niego wierze

Gość gość
I pewnie on tez nigdy nie dojrzeje to bardzo przykre bo bardzo go kocham i zaraz zostane wyzwana od nastolatek

Gość gość
I co teraz ? Wrócisz do domu rodzinnego z brzuchem? Rodzice pomogą? Boszeee, ale wstyd , ja bym sie pod ziemie zapadła :(

Gość gość
Tym się nie przejmuj. Wiem, że teraz jest ci ciężko to zaakceptować ale myślę, że będzie ci lepiej i dziecku bez takiego tatusia. Wyobraź sobie, że musiałabyś przechodzić setki sytuacji, kiedy ostateczne zdanie mają jego rodzice, a ty masz zaciskać zęby i to wytrzymywać. Uwierz mi - lepiej będzie ci bez niego i takich dziadków.

Gość gość
Dzieki za takich dzidkow korzy potraktowali mnie jak przedmiot

Gość gość
"Wiem ze jest mamisynkiem i byl taki" Skoro wiedzialas jaki jest to po co teraz skomlesz? "ale myslalam i mysle ze on sie od tego uwolni kiedys czlowik musi dojrzec" Nie ,wcale nie musi i to nie rodzice go zmusili Tylko sam podjal taka decyzje ,30lat masz ,naprawde?Ogarnij sie bo juz czas dziewucho!

Gość gość
Droga autorko, dowiedz się czy na tym etapie możesz zabezpieczyć swoje dziecko (alimenty). Dowiedz się czy "tatuś " uzna dziecko, czy będziesz musiała ustalać to sądownie. Walcz o dobre warunki dla dziecka

Gość gość
Ciąża była zaplanowana, czy wpadłaś i chciałaś go z sobą związać łańcuchem a on sie nie dał?

Gość gość
Pisala wyzej Ze to wpadka

Gość gość
Sratka nie wpadka :)

Gość gość
Tak jak ktos okreslil to jakby byla planowana wpadka

Gość gość
Walcze ale jest mi bardzo ciezko bol jest nie do opisania.

Gość gość
nie przejmuj sie glupimy tekstami mysl o sobie wszystko sie ulozy on sie wystraszyl... pisze do ciebie? dzwoni?

Gość gość
Nie pisze nie dzwoni

Gość gość
Ja się wychylę z szeregu i powiem tak; weź faceta (dosłownie!!!!) za fraki (koszulę, czy co tam ma akurat na sobie), dobrze potrząśnij i wykrzycz mu (TAK! wykrzycz!) co on sobie myśli! Ze sama będziesz wychowywać wasze wspólne dziecko!? Kiedy nareszcie dojrzeje!? Do "walenia" był pierwszy a teraz co? Udaje dzieciaka? Wiem że to może wyglądać idiotycznie i brzmieć trochę infantylnie, ale kuźwa! No nie wiem... ja mam inny charakter bo bym chyba dziada utopiła albo złapała za jajca i trzymała za nie, dopóki by nie przyznał się do "współ-udzialności" zapłodzenia. Przestań być potulną owieczką.

Gość gość
I myślisz że to coś da? Wątpię. Kto się go/wnem urodził, nie zdechnie skowronkiem

Gość gość
i bardzo dobrze, kolejna ma nauczke, jesli wam imponuja *****cze to sie pozniej nie dziwcie, ze oni odchodza wtedy gdy pojawia sie dziecko

Gość niepowtarzalnygość
to przykre ze facet zostawia wlasne dziecko i ze chodzi do psychologa w tym wieku musi byc strasznie slaby psychicznie tak sobie mysle moze to i lepiej ze odszedl dziecko nie moze miec zlego ojca za przyklad

Gość gość
Ty Beata Samotna pewnie sama wychowujesz dziecko ze swojej zdrady i wydaje ci sie ze ta dziewczyna jest taka sama jak ty bylas idotka