Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 30 letni facet odchodzi od kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość gość
To jest mieszkanie wynajmowane przez znajomych ktorzy maja w tej sytuacji zamiar sprzedac mieszkanie wiec musze szukac juz czegos innego.

Gość gość
Nie jestem desperatka ja nigdy nie naciskalam na dziecko

Gość gość
Wiek nie ma nic do rzeczy. Ja mam 30 lat, dziecka nie chcę, faceta do łóżka bez prezerwatywy nie wpuszczam, nawet jak on chce bez. Niestety z facetami trzeba krótko. Nie ma gumki, nie ma seksu.

Gość gość
A ile zarabiasz? A Twoi rodzice nie pomoga Ci?

Gość gość
30 lat masz a pieprzysz jak zakochana nastolatka..pracujesz chociaz zeby tego dzieciaka utrzymac?lepiej dowiedz sie jak ustalic ojcostwo i zacznij myslec o alimentach..

Gość gość
Szkoda mi Ciebie i tego dzieciątka bez ojca :(

Gość gość
To on sam w momencie kiedy nie zakceptowali mnie jego rodzice powiedzial zrobmy sobie dziecko powiedzialam nie minelo pol roku i stalo sie wpadka

Gość gość
Oczywiscie ze mysle staram sie myslec o wszystkim .

Gość gość
Dlaczego Ciebie nie zaakceptowali jego rodzice ? Musieli podać jakis powód lub powody ?:o

Gość gość
Faktycznie pisze jak nastolatka... Bo książę jej powiedział "zróbmy sobie dziecko" to ona już nogi rozłożyła i się dała zapylić, masakra... zero pomyślunku. A jakby książę chciał ci wsadzić do pupy to też byś mu dała co?

Gość gość
Ojoj on powiedzial ,a Ty durna rozumu nie masz?Co Tak nagle zaczal sie mamusi sluchac?

Gość gość
Jestem na zwolnieniu mam ogromne wsparcie w obcych ludziach jak i w rodzinie choc od nich akurat tego wsparcia nie chce .

Gość gość
Niektorzy powinnie nauczyc sie czytac ze zrozumieniem tekstu bo ich ocena jest mylna .

Gość gość
Ja nog nie rozkladalam ja nie naciskalam na dziecko ani wczesniej ani potem .

Gość gość
Aha czyli stosunek przerywany tak? Książę miał wyjąć przed wytryskiem ale nie zdążył, więc WPADKA hahaha no bo przecież się zabezpieczałaś :D

Gość gość
Chcielismy miec dzieci ze soba w przyszlosci

Gość gość
Jak facet ma jaja to nie da sie wrobic w dziecko. Tylko prawiki daja sie lapac na brzuch. Normalny facet wie jak dziecka nie zrobic.

Gość gość
Gdyby mial jaja to zamiast teraz leczycz sie u psychologa to stnal by na wysokosci zadania a on uciekl jak zwykły tchorz i jest mi bardzo przykro z tego powodu bo ja musze zyc dalej

Gość gość
Spadaj debilko Donikova , altruistka zasrana. Czemu żadna z was nigdy nie napisze " chciałam , zeby mi sie oświadczył i zaszłam specjalnie w ciąże " Kłamczuchy Wpadka - pierdatka

Gość gość
Ja nigdy nie chcialam zeby mi sie na sile oswiadczal zenil sie ze mna lub na sile robil mi dziecko

"Spadaj debilko Donikova , altruistka zasrana." X tylko sobie monitora nie zapluj. jak facet swojego fiuta pilnować nie umie i daje się złapać na dziecko, to jego problem. trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny. sama sobie tego dziecka nie zrobiła.

Gość gość
Niestety tak to jest kiedy myli sie kolejność - narzeczeństwo - slub - macierzyństwo I nawet wtedy nie ma żadnych gwarancji ....

Gość gość
nie trawie zelka vs. zaba vs. alicja donnikova, ale tutaj w pelni ja popieram!! nie chcesz zrobic bachora- nie ****************-j--, sk0000rvielu. trzymaj siura w majtkach! parszywi hipokryci.

Gość gość
Nie jestem z tych kobiet ktore na sile cisna o slub dziecko czy wywalenie smieci a moze to własnie byl moj blad

gwarancję w życiu ma się jedną - że się prędzej czy później umrze 🖐️ najbardziej się plują te, które same są z wpadek i swoje marne życie zawdzięczają temu, że ktoś nie zdążył wyciągnąć. może stąd taka złość na cały świat i ludzi. bycie nieszczęśliwym wypadkiem przy pracy musi boleć.

Gość gość
Jak sie umiala puszczac bez slubu to i dziecko wychowa bez slubu. Jak nie chcialas ryzykowac to trzeba bylo d**y po slubie dawac. Slub nie jest obowiazkiem faceta bo baba zaciazyla. Wychowywac dziecko mozna i bez slubu. I skonczcie wreszcie z lapaniem na brzuch. Mial racje ze zwial.

Gość gość
Za dobra byłam za bardzo kochałam a on nie kochał mnie tylko rodzicow

Gość gość
Tak samo slub nie gwarantuje ze facet od Cibie nie odejdzie autorko

Gość gość
Dlaczego jego rodzice nie zaakceptowali waszego związku -Ciebie?

Gość gość
to usuń i będzie po problemie