Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

Wszystko to jest jedno wielkie g****o...

Polecane posty

... jesteśmy niewolnikami systemu. Media kłamią, rząd kłamią. Wszędzie pełno s**********w! I tak jest wszędzie k****, u nas w Polce, w Europie, w Ameryce i u kozojebców. Wszędzie k***a! Kurwa! Nasza cywilizacja, dorobek tych wszystkich pokoleń to jedno wielkie g****o! Liczy się tylko kasa, władza i różne głupie i głupsze idee. My tu piszemy głupoty na forum, a w tym samym czasie ludzie są mordowani bo jacyś kozojebcy szerzą wiarę w allaha. Wszystkie religie to g****o! Stworzone po to by zniewolić ludzkie umysły! I wiecie co, k***a? Jeśli bóg istnieje to smaży się w piekle za to co stworzył! Myślicie że jesteście wolnymi ludźmi? G****o jesteście, a nie wolni ludzie. Wszyscy jesteśmy masą g****a dla tych co pociągają za sznurki! Jakby taki Rydzyk chciał to by pstryknął palcem i banda jego zidjociałych wyznawców zrobiłaby nam tu k***a ósmą Jugosławię! Kurwa, Hitler, Stalin, Che Guevara... jeden człowiek, chora idea, a poszły za nim tłumy i były miliony ofiar! Ten świat to jedno wielkie g****o!

Gość gość
Nasza cywilizacja, dorobek tych wszystkich pokoleń to jedno wielkie g****o! ssssssssssss no sorry ale gdzie rzym gdzie krym my w polandii jestesmy poza ta cywilizacja na odleglych peryferiach co najwyzaj

Kurwa! W*********j idioto albo naucz się czytać ze zrozumieniem. Piszę o globalnej sytuacji, k****, o tym co się dzieje... co ruskie i amerykanie odpieralają, co się dzieje u kozojebców, o p**dowatości współczesnej europy... piszę o tych k***a wszystkich wojnach w historii ludzkości. Jesteśmy zaściankiem mówisz? A zdajesz sobie k***a sprawę, jakby Konrad Mazowiecki nie sprowadził Krzyżaków do Polski, tylko osiedliby w Siedmiogrodzie, jaki wpływ miałoby to na historię świata? Idź lepiej istoto człokokształtna po piwo dla mnie bo do tego się tylko nadajesz!

Eh... nie ogarniacie widzę. Ale byłem na to przygotowany... Kopernik, Galileusz, Gal Anonim, Nostradamus... współcześni im też nie ogarniali co mają na myśli.

Idę oglądać Alfa... tylko k***a potem nie miejcie pretensji jak Cesarz wam powie że k***a zawiał boski wiatr i trzeba wsiąść do samlotu i rozbić się o wieżowiec w Ameryce w imię ojca Rydzyka... nie mówcie że was k***a nie ostrzegałem !

Gość gość
lepiej ci jak mnie obraziles? przeczytalam ze zrozumieniem twoj malo skladny tekst prawdopodobnie jako jedyna tutaj po co piszesz skoro nie umiesz sie komunikowac z ludzmi? i nie bedzie mnie od idiotow wyzywal ktos kto na rowni stawia galileusza i kopernika z nostradamusem eot

Gość gość
hahaha sam ze soba chcesz gadac? to sie nazywa forum! zacznij pisac pamietnik jak dziewczynki w twoim wieku :-)

Gość gość
A duzo ci jeszcze tego piwa zostalo ?