Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w tej sytuacji powinnam

Polecane posty

Gość gość

poszukac sobie kochanka ?? mam od 15 lat faceta, tego samego, ale od wielu lat nie interesuje sie zbytnio mną , w domu to nic innego nie robi tylko przy kompie siedzi( nie zadne p****le tylko ciagle przeglada strony zwiazane z jego pracą ) juz mam tego dosc od dawna. jego miejsce w domu to tylko przy stole w salonie i gapi sie w ten komp.. ciezko oderwac go od niego ... nawet nie widzi ze ja leząc za jego plecami onanizuję sie ... chyba poszukam sobie kogos na boku...

Gość gość
Może najpierw pogadaj z nim uświadom mu ze cię zaniedbuje i zobacz co będzie dalej a jeśli nie poszukuje to wtedy poszukaj kogoś na boku przynajmniej bedziesz miała świadomość że probowalas coś zrobić

Gość gość
kolejna.... Połowa dziewczyn tu by zdradzała lub większość .. Pogadaj może z nim a nie już kochanka szukać lol a jak nic to rozwód i poszukaj kogoś a nie zdradzać jak szmata

Gość gość
kolejna.... Połowa dziewczyn tu by zdradzała lub większość .. Pogadaj może z nim a nie już kochanka szukać lol a jak nic to rozwód i poszukaj kogoś a nie zdradzać jak szmata