Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece wytryski, wstydzę się tego, pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
"bo go biłam nie wie za co? To miało być pieszczotliwe?" cos mi się widzi, ze on chyba jednak nie ma za duzego doswiadczenia... ;) a biłaś? :D

Gość gość
Niestety mam takie reakcje, jęczę...krzycze... biję...i tryskam wszędzie i nie wiem czy on ma mnie dość, czy co? bo jego zachowanie mnie zmyla totalnie, w sumie mógłby mi związać ręce, zawsze jest jakieś wyjście...

Gość gość
Czym miałby ci związać ręce, koronkową pończoszką?

Gość gość
zapewniam Cię,że każdy facet chciałby aby jego kobieta miał właśnie taki wytrysk,nie ma nic lepszego i bardziej przyjemnego więc tego się trzymaj zamiast robić z tego wstydliwy problem bo nie ma żadnego powodu. SexShop112.pl

Gość gość
"mam takie reakcje, jęczę...krzycze... biję...i tryskam wszędzie" nie powiem.... ma to swój urok ;) lepsze 100 razy to niz Nieruchoma Kłoda ;) ech, przy innych okolicznościach przyrody sprobowałbym przeprowadzic "badania" fenomenu ;) a za ręce to mozna po prostu chwycic jedną reka, drugą nieustepliwie drażnic łechataczkę i drążyć punkt G... słuchac urywanych krzyków, patrząc na Twoje emocje na twarzy, i jak Twoje ciało usiłuje sie miotać... i w koncu tryska.. ;)

Gość gość
Ooo jakie to podniecające.