Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece wytryski, wstydzę się tego, pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
Do wszystkigo trzeba dojrzec wiec widocznie u ciebie to juz sie stalo a inne musze poczekac

Gość gość
"Do teraz pamiętam Twoje wibrujące ciało, wijące się na pościeli i tryskające na mnie... pamiętam wyraz Twojej twarzy, emocje na niej, grymas wysiłku, i zacisniete usta, na przemian z wyrywającymi się krzykami... i mój palec nieustępliwie pobudzajacy Twój najczulszy punkt... Twoje uda szeroko rozłożone, napięte... i Twoje soki na moim ciele" xxx Ale to chyba wiecej niz 160 znaków. :D

Gość gość
Kochanie chcę jeszcze... proszę, uwielbiam jak tak do mnie mówisz, moje sutki nabrzmiały, a cipka pulsuje coraz bardziej...robi sie mokra, poczekaj sprawdzę jak bardzo pulsuje, wsuwam palec powoli...och! ...chodź tu do mnie...

Gość gość
Kochanie... co się dzieje, zaraz spłonę, czy ty chcesz patrzeć jak ja się dotykam...?

Gość gość
oj tam, nie przejmuj się tak :)

Gość gość
Oj tam to ty tu jestes?

Gość gość
:D

Gość gość
jestem

Gość gość
To pisz do mnie na@

Gość gość
Patrzę na ciebie jak leżysz na łóżku z rozchylonymi udami i paluszkiem w cipce.

Gość gość
Leżę i czekam na ciebie, a ty stoisz i patrzysz, widzę jaki jesteś podniecony... choć już do mnie, uwielbiam jak dotykasz mojej gorącej cipki i patrzysz jak nabrzmiewa, potem dotykasz językiem i ssiesz, a ja wyginam się w łuk z rozkoszy i dotykam ciebie tak jak lubisz...

Gość gość
Pieszcze cię namietnie jezyczkiem twoja lechtaczke sie napina ale moze podasz @ to bedzie szybciej

Gość gość
Pewnie z doświadczenia wie (tak jak ja wiem), że kobieta wstydząca się tego, że ma wytrysk, nie zostanie w żaden sposób przekonana do tego, że to normalna reakcja i nie ma się czego wstydzić. Znakomita większość facetów uwielbia doprowadzić swoją kobietę do takiego stanu, by ta się nie mogła kontrolować z podniecenia/orgazmu, np. by nie mogła powstrzymać się od jęczenia, krzyku czy właśnie wytrysku. Płyn wypływający z pochwy podczas stosunku jest bezbarwny i praktycznie bezwonny, to prawie sama woda i nie pozostawia żadnych śladów. Kobiety cieszące się tą zdolnością podkładają sobie gruby ręcznik, w który wszystko wsiąka. A jeżeli rzeczywiście ten facet należy do tej niewielkiej grupy, która damskich wytrysków nie lubi, to z łatwością znajdziesz na jego miejsce kilkudziesięciu takich, którzy będą Ciebie uwielbiać za tę umiejętność.

Gość gość
Kobiety też różnie na to reagują (cytuję: ,,przepraszam, ale chyba się posikałam''). ;) Wbrew temu co się powszechnie sądzi żyjemy chyba w najmniej uświadomionej jeśli chodzi o erotyzm epoce w historii ludzkości. Wybitni greccy i rzymscy poec***isywali o zjawisku kobiecego wytrysku, w literaturze nowożytnej pełno odniesień do tego wspaniałego zjawiska. A potem przyszły nowoczesne emancypantki, które z tego, że one nie miewają wysnuły wniosek, że żadna nie miewa. ;)

Gość gość
Krótko mówiąc: zalewajcie pościel drogie Panie, a każdego kto podkłada przed ręcznik albo ceratę lejcie z miejsca w pysk. ;) Osobiście żałuję, że tak szybko wysycha i nie pachnie. Każdy prawdziwy facet traktuje taki zalany materac jak trofeum. ;)

Gość gość
@noblesssa dziś To nie cieknie, to tryska.

Gość gość
Noblessa, znajdź sobie faceta i przestań wreszcie pierdolić głupoty. ;)

Gość gość
To baw się dalej.

Gość gość
a ja tryskam piwem jak mam ograzm , moj chlop mowi ze to zloty deszcz...

Gość gość
Noblesssa zostaw ogórki przydadzą się na kanpkę nie lepiej udać się do chłopa odezwij się GG43929688

Gość gość
Do mnie dzisiaj napisał, że go klatka boli, bo go biłam nie wie za co? To miało być pieszczotliwe? hehe... odpisałam, że też zaczepnie, że nic na to nie poradzę, że go biję i moczę mu wszystko, zawsze może nie prowokować spotkania, ja mam zasady i pierwsza nie proszę. Choć już drugi dzień jestem cała jak punkt G i cipka mi pulsuje, nie wiem co on mi zrobił, ale dzieje się coś dziwnego i nie mogę się na niczym skupić. Dziewczyny, czy też wam się tak zdarza, czy ze mną coś jest nie tak? kaśka

Gość gość
no i co? cisza...gdzie te świntuchy się podziały?

Gość gość
Jesteśmy tylko kobiet nie ma zabawiają się ogórkami zamiast członkami hm

Gość gość
A skonsumował by takiego soczku z kroczku od kobiety

Gość gość
Mój facet zaczyna od minetki i doprowadza mnie do szczytowania i spija co do kropli mój wytrysk.Potem mamy dopochwowy sesk i kończy w ustach robię aż dojdzie do kolejnego wytrysku i ja spijam wszystko.Jak można się wstydzić takich rzeczy.Mąz jest nawet u ginekologa podczas badań nawet pochwy i wspierał poród.Przecież nie możan się wstydzić osoby najbliższej!

Gość gość
"że go biję i moczę mu wszystko" :D:D super naprawdę pobiłas go po klacie tryskajac? fajnie. ;) x do dzis pulsuje? od przedwczoraj? co on ci tam... :D

Gość gość
Właśnie nie wiem co mi zrobił, to jakieś dziwne...