Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Mam nieregularne miesiaczki. Spóźniają się czasem 2, czasem 4 dni. 18 października przed miesiączką uprawiałam petting z chłopakiem. Zanim włożył palce do mojej pochwy wymył sobie ręce mimo że mało prawdopodobne aby dotykał swojego penisa. miesiączka przyszła 27 pazdziernika czyli około tydzień po spodziewanej miesiączce. Okres odbył się normalnie. przed, zaczęły boleć mnie pieersi a w trakcie trwania okresu miałam bóle brzucha wszystko jak zwykle ale gdy miesiączka się skończyła piersi bolą mnie dalej już drugi dzień. czy to może być ciąża?

Gość gość
więc dlaczego bolą mnie piersi? bardzo mnie to niepokoi :/

Gość gość
szczerze to nie wiem bo tez borykam sie z tym tematem bo okres mialam 05.10 stosunek uprawialam do konca 14.18.19 pazdziernika w tym momencie jestem 4 dni przed miesiaczka a mam bole jak bym miala dostac miesiaczke czy to moze byc obiaw ciazy prosze o odpowiedzi

Gość gość
Mozesz byc w ciazy ale tylko jak ja cie pukne:-P

Gość gość
Dlaczego nie pójdziesz do ginekologa, On Ci z pewnością odpowie na nurtujące Cie pytania. Ludzie co się z wami dzieje skąd my tutaj mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży. Niepokoisz się rób test ciążowy, ile masz lat, że takie durnowatne pytania zadajesz na forum...

Gość gość
Może być wiele przyczyn bolesnosc****ersi, a ciąża w rwoim przypadku jest najmniej prawdopodobna, bardziej to że się nakrecasz. Poza tym jest udowodnione ze bolą także jak kobieta się boi że ma guzki (a nie ma), ze stresu