Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymuje już ze swoim ojcem! Spoliczkował moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec to 58 letni mężczyzna a o wszystko się czepia. Ma pretensje, że nie ma wyprasowanej koszuli na czas, że nie ma podanego obiadu na czas. Ostatnio zaczął czepiać się mojego 16-letniego syna, że za późno wraca do domu. Mój ojciec jest osobą niepełnosprawną, nie posiada prawej dłoni to może jest powód jego wiecznych humorków. Ostatnio syn poinformował mnie, że zostanie u dziewczyny na noc zgodziłam się ale potem mój ojczulek zaczął robić mu awantury. Ja swojego syna urodziłam mając 18 lat, moi rodzice wtedy pomogli mi w opiece nad dzieckiem. Syn nie zna swojego ojca. No i wtedy mój syn odpyskował mojemu tacie a tata mimo braku prawej ręki spoliczkował go lewą i kazał iść do swojego pokoju. Syn poszedł do pokoju i do tej pory się nie odzywa a mój tata ani myśli go przeprosić i jeszcze zadzwonił do rodziców tamtej dziewczyny, że nie życzy sobie obecności córki w swoim domu.

Gość gość
to się wreszcie wyprowadz a nie siedzisz jak wrzut na d***e ojcu i on spokoju do końca swych dni nie będzie miał. dosyć już swoje zrobil. pomogl.

Gość gość
nie chce kolejnego bękarta w rodzinie już mu ty jedno przynioslas to zniosl. teraz wnuczuś ma mu drugie przyniesc

Gość gość
Sytuacja taka przydarzyła się po raz pierwszy. Do tej pory miałam wrażenie, że mój ojciec jest bardzo za moim synem ale się pomyliłam, było dobrze tak do ostatniej klasy gimnazjum. Teraz syn jest w pierwszej liceum. Wróciłam ostatnio z wywiadówki, dostałam karteczkę z ocenami syna to uległam i pokazałam to tacie, to kolejny powód do tego by się go czepiał. Przecież to ja wychowuje swojego syna, nie on.

Gość gość
A czym się twój ojciec zajmuje???? Pracuje gdzieś? Taka sytuacja jaką tu opisałaś dla mnie jest nie do przyjęcia? Jak dziadek może uderzyć wnuka?!

Gość gość
on siedział przez 12 lat w wiezieniu. nie napisze za co. ale pod cela dymal takich młodych jak teraz mój syn cwelikow

Gość gość
gość 00:48 - podszyw. Mój ojciec w chwili obecnej jest na rencie, dorabia sobie w pewnej firmie. Jak już pisałam sytuacja ta zdarzyła się po raz pierwszy, do ostatniej klasy gimnazjum mój ojciec i syn spędzali ze sobą dużo czasu.

Gość gość
nowoczesna mamuśka :O

Gość gość
Nie odpowiedziałaś, czemu mieszkasz z ojcem.

Gość gość
Dla mnie to jakaś sytuacja nie do pomyślenia jest, mieć dziecko i to w tak zaawansowanym wieku i mieszkać z rodzicem, nieważne jak rodzic moje dziecko miałby traktować. Twój ojciec ma wrogie podejście do młodzieży, która jest w wieku, który umożliwia współżycie i potencjalnie może to robić. W jednym filmie z Benem Affleckiem był taki motyw, jak dziadek mówił o wnuczce- chyba niemowlaku, że teraz to jest jego oczko w głowie, ale podrośnie i zacznie się spotykać z chłopakami, to on nie chce mieć z nią nic wspólnego:D

Gość gość
Tylko, że ojciec autorki boi się wizji takiej , w której zostaje pradziadkiem. Może poproś tatę, by przeprosił wnuka.

Gość gość
Czy 16 latek moze nocowac u dziewczyny? Ale jak ma taka mamuske,ktora pragnie szybko zostac babcia,to niech tak pozwala! Przyklad idzie z gory.

Gość gość
Mój syn ma już 16 lat, jest w pierwszej klasie liceum. Rozmawiałam z synem o zabezpieczeniu, poza tym rodzice tej dziewczyny nie mają nic przeciwko temu. To mój ojciec stał się nadgorliwy.

Gość gość
On ma się uczyć a nie pieprzyć po nocach a biedny dziadek będzie być może pradziadkiem bo mamuśka taka nowoczesna :O

Gość gość
Bardzo nowoczesna mamuśka jesteś a co jak zostaniesz babcią.