Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny, mam troche glupie pytanie ale wiadomo jak to jest gdy sie czlowiek stresuje. 12 dni temu uprawialam petting z moim chlopakiem i "poprawiajac sie" dotknal chwile plynu preejakulacyjnego i spermy, ale byly to doslownie 3 sekundy, wytarl palce a potem po 3-4 minutach tymi samymi palcami uprawialismy petting ze mna czyli wiadomo dotykal moich narzadow rozrodczych. dzisiaj powinnam dostac okresu ale wciaz go nie ma, bardzo sie stresuje bo mam objawy dotyczace zarowno ciazy jak i okresu, tzn. zwiekszony apetyt (ale nie do rzeczy ktorych przewaznie nie jem), nabrzmiale piersi, suchosc w okolicach intymnych. mam wiec pytanie czy mozliwa jest tu w ogole ciaza? chlopak sie zarzekal ze palce wytarl i nie czul na nich nic, ale bardzo sie stresuje

Gość gość
W takiej sytuacji robi się test.

Gość gość
niestety w tym momencie jestem przykuta do lozka z grypa :( ale jak tylko wydrowieje to pojde po niego, chce sie tylko dowiedziec czy w ogole istnieje mozliwosc ze cos sie stalo :)

Gość gość
Owszem, możliwość jest, tym bardziej, że był kontakt ze spermą. Ręce się myje a nie wyciera.

Gość gość
raczej nie. bo skoro minelo kilka minut to plemniki zdazyly juz po prostu "umrzec", chyba ze bylo w pomieszczeniu wilgotno, ale to raczej nie byly warunki jak w pochwie :P

Gość gość
moim zdaniem nie ma najmniejszych szans żebyś była w ciąży-do tego potrzebny jest stosunek i wytrysk.Nie jesteśmy wiatropylni-poczytaj trochę o warunkach w jakich zachodzi do zapłodnienia:) Piersi mogą Cie boleć po prostu przed miesiączką a na suchość okolic intymnych kup sobie provag żel-jest łagodzący i antybakteryjny.pozdr

Gość gość
gosc 16,50 ma racje

Gość gość
dostać okres, a nie dostać okresu i tak, jesteś w ciąży bliźniaczej 🖐️