Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki Babydream co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Świetne są, mają dobre składy, znajoma używa i poleca. Ja sama też używam ale nie dla dziecka, dla siebie :P

Używałam i byłam zadowolona. Jedyne, co trafiło mi się kijowe, to krem na słońce, chyba 50tka. Był totalnie beznadziejny.

Gość gość
Używam szamponu i jestem zadowolona, zastanawiam się czy te kosmetyki nadają się dla noworodków?

Gość gość
To trzeba przeczytac od którego msc

Gość gość
Nadają, nadają. Mają super skład. Ale hipp ładniej pachnie.

Gość gość
Uzywam dla syna od urodzenia.Jestem zadowolona.Córka uzywa szamponu.Krem na zimę godny polecenia.Pielęgancyjny na pupę tez bardzo fajny.Olejek do ciała uzywałam prze ciąża i w trakcie.Babydream juz długo gosci na mojej półce ;)

Gość gość
na pewno lepszy niż te np. Nivea i Johnson...ale z tych półki oksmetyków bez śwństw można dużo lepsze składy znaleźć, no ale też są dużo droższe...babydream jest godny polecenia :)

Gość gość
14:04,Np jakie?

Bardzo fajne kosmetyki. Sama uzywam olejku zarówno do ciala jak i do olejowania wlosów. A balsamu do kapieli dla kobiet w ciąży do mycia wlosów ;) maja bardzo uniwersalne sklady. A dziecko myje zelem, i dobrze toleruje.

Gość gość
np. Bentley Organic, Weleda, Put&Rub i wiele wiele innych, które niestety można dostać głównie tylko przez internet...

Gość gość
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, przy pierwszym dziecku używałam wszystkiego z "wyższej półki", bo wydawało mi się, że jak droższe to pewnie lepsze, teraz jestem w ciąży i myślę już trochę inaczej, więc wypróbuję tych kosmetyków.. :)

Gość kasia66
Bardzo fajny jest balsam do pielegnacji ciała dla niemowląt,super nawilża i ładnie pachnie :-)

Gość Róża_00
Nie no błagam co dwie minuty pozytywna odpowiedź? Ja nie znam tych kosmetyków, na co one są? Jeżeli miałabym polecić to na przykład beepure. Czasami jeszcze używam różnych olejków eterycznych w zależności od tego jaki mam problem.

Gość gość
Przy pierwszej corce stosowalam hippa, przy drugim też będe stosowala kosmetyki hippa. Nie pamiętam czy to płyn do mycia czy szamopn ale mial tylko 4 składniki, nie to co inne nivea itp po 10-15. A wiadomo czym mniej tym lepiej.

Gość gość
Róża_00, dużo odpowiedzi, bo to dobre i znane produkty, w przeciwieństwie do tego góóówna, którym ty spamujesz! :/

Gość gość
nie uzywam moja mala dostala uczulenia po szamponie i kremie na zime :(

Gość gość
olejek ten swietny do olejowania wlosow super

Gość gość
Dziewczyny o jakim olejku do olejowania włosów mowicie? Napiszcie proszę.

dla noworodka i niemowlaka lepsze z naturalnych skladnikow typu weleda, ale zle nie sa, choc roznicy do innych typu nivea nie widze.