Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy te nienawidzicie swoich szwagierek ?

Polecane posty

Gość gość

Ja po prostu swojej nie cierpię. Nie ma drugiej osoby która by mnie tak denerwowała, ale mój mąż nie da sobie na nic nie powiedzieć. A nawet moi rodzice i przyjaciółka widza ze ona mnie zle traktuje. Tez tak macie? Co robic?

Gość gość
No, ja też swoją szwagierkę źle traktuję - tak jej nienawidzę.

Gość gość
Jakbym czytała siebie ;)

Gość gość
Nie mm szwagierki ale nienawidzę swojej bratowej. Jest specyficzna i ma dwie osobowości. Jest mega wredną zołzą która wyżej s*a niż d**e ma :). Widzę że się strasznie męczy jak do nas przyjeżdża próbuje być milutka i się sztucznie uśmiecha, ale ja i tak wiem że jest wredna i po wyjściu z naszego domu robi bratu aferę bo np było za głośno i ją głowa boli. Najbardziej nienawidzę jej oficjalnego tonu i to jak oscentacyjnie zwraca się do brata: "proszę mi natychmiast...cośtam", "proszę nie krzyczeć", "proszę mi podać" . No nie da się jej lubić jest najgorszą osobą jaką znam :) baaa... jest najgorszą osobą na świecie a na pewno w Polsce!

Gość gość
Ale czy jest jakiś sposób by zauważył to mąż? Tylko ciagle sie kłóćmy o to bo on uważa ze sobie to wmawiam, ze ona mnie nie lubi

Gość gość
tez swojej nie cierpie.. jest identyczna jak tesciowa masakra

Gość gość
twoim problemem jest maz zapatrzony w siostrunie, a nie szwagierka

Gość gość
nie gadaj z nia nawet sier na nia nie patrz ja tak robie :P

Gość gość
do goscia z 14:45, musi w takim razie dobrze obciagac, skoro brat znosi ponizanie jego osoby:D

Gość gość
I niby co takiego strasznego ci robi?

Gość gość
Staram sie z nią nie spotykać a jak juz muszę to z nią za bardzo nie rozmawiam ale i tak ona zawsze sie musi wtrącić i cos wrednego powiedzieć

Gość gość
Albo traktuje mnie jak powietrze albo sie wtrąca, zawsze zaprasza do siebie tylko męża, swego czasu przy mnie wspominała jego była. Robi jakies głupie uwagi. Nawet jak byłam w ciąży to była nie miła, twierdząc ze i tak mogę urodzić chore dziecko

Gość gość
Fakt, wredna...ale co poradzisz? Po prostu powiedz wprost, że jest nieprzyjemna i nie masz ochoty z nią przebywać.

Gość gość
Moja przyszła bratowa też nie jest osobą, którą da się lubić. Możecie wierzyc, że prubowałam, ale się nie da! Szarogęsi się strasznie, uważa się za 8 cud świata a jest mocno przeciętna. Rozwala mnie jak prubuje rządzić mną w moim domu, a jak narazie jeszcze nie jest nawet żoną brata :-/ moj mąż jej nie cierpi i często się kłucą, tylko jak się zejdą razem to jest dyskusja :-P

Gość gość
ja ze swoją nie rozmawiam od sierpnia. Jest wredną s*ką, poniżała mnie i mojego męża. Całe życie obwinia wszystkich dookoła za pasma swoich niepowodzeń. No i ma problemy psychiczne, leczyła się psychiatrycznie.

Gość gość
brat zawsze bedzie swojej siostry bronil nawet jak robi zle moj bronil swoja siostre nawet jak ona sie z innym spotykała a miala meza

Gość gość
Mówiłam i to nie raz . Ale mąż i tak nie da sobie na nią nic powiedzieć

Gość gość
Masz meża przychlasta i niedorajdę życiową

Gość gość
Mój mąż ma 2 siostry. Ta młodsza jest całkiem fajna, ale ta starsza to jakaś zidiociała histeryczka. Najpierw narozrabia, a później wydzwania i płacze do słuchawki. Ostatnio, gdy zadzwoniła to mąż przy mnie powiedział jej co o niej myśli i oddał mi słuchawkę, a ja zrobiłam to samo co maż i na tym koniec. :D

Gość Aneczkakaaa
Wiecie co jest najlepsze na szwagierke? Pokazanie jej ze jesteście, ty i mąż super rodzina. Nic tak nie w*****a jak czyjeś szczęście

Gość gość
nienawidzić to może nie, ale średnio przepadam za nią. mimo że jesteśmy w podobnym wieku to jest trochę dziecinna, niedojrzała, nie da się z nią poważnie porozmawiać, nie znosi krytyki (oczywiście konstruktywnej), od razu się fochuje, no i - czego najbardziej nie znoszę-jest fałszywa, jak się z nią rozmawia to milutka, ale za plecami obrabia tyłek prawie każdemu. nauczyłam się już, żeby rozmawiać z nią tylko o pierdołach, bo o innych sprawach się nie da.