Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mordella

Niscy znani mężczyźni jak byli młodsi to mieli normalny wzrost

Polecane posty

Gość Mordella

Zastanawiacie się czasem czemu znani aktorzy i politycy są tacy niscy i mają wzrost poniżej 170 cm? Otóż są tak niscy, bo z wiekiem zdążyli się skurczyć. Jak byli młodzi, to mieli średni wzrost powyżej 175 cm, podam wam przykłady: Donald Tusk ma 174 cm - jak miał 20 lat miał około 178 cm Jarosław Kaczyński ma 167 cm - jak miał 20 lat miał około 172 cm Marek Kondrat ma 168 cm - jak miał 20 lat miał około 174 cm Jacek Braciak ma 163 cm - jak miał 20 lat miał około 170 cm Jak widzicie wszyscy Ci znani faceci byli wyżsi niż obecnie mają. Osobiście nie znam żadnego młodego faceta we wieku 20-30 lat który by miał mniej niż 170 cm, bo po prostu takich facetów nie ma! Wszyscy młodzi mają powyżej 170 cm i to jest fakt. Jeśli znajdzie się jakiś facet który ma w przedziale 20-30 lat i wzrost poniżej 170 cm to to będzie ewenement. Dlatego dziewczyny jeśli nie chcecie by wasz facet był karłem, to szukajcie wśród młodszych facetów, tacy nigdy nie będą bardzo niscy!!

Gość gość
:D :D :D większej bzdury nie słyszałam " Wszyscy młodzi mają powyżej 170 cm i to jest fakt" .Całość wypowiedzi to jakaś kosmiczna bzdura.Puknij się w głowę autorko

Gość Mordella
karzdy facet ponizej 180 cm to dla mnie karzeł i przygłup

Gość Mordella
To wyżej to nie ja pisałam, ale fakt że dla mnie facet musi mieć minimum 170 cm. Jak ma mniej to jest dla mnie karłem! Zresztą ja nie znam żadnego faceta w przedziale 20-30 lat który ma mniej niż 170 cm, bo po prostu takich facetów nie ma! Większość facetów jednak jest wysoka

Gość gość
wzrost się faktycznie trochę zmniejsza z wiekiem, ale nie aż tak i na pewno nie przy 40/50. Dopiero na starość, jak stawy siadają i sylwetka się garbi to ludzie wydają się mniejsi.

Gość gość
Podobno niżsi faceci się bardziej kurczą na starość niż wysocy

Gość Mordella
zreszt a newiem poco to piszę skory wy jesteście tak głupie ze nic z tego niezrozumiecie :P

Gość gość
starsze pokolenie miało trochę niższą średnią wzrostu, Twoi znajomi będą tak samo wysocy za 20 lat jak teraz.

Gość Andiucia
Znam faceta, który jak miał 20-30 lat to miał 169 cm wzrostu. Teraz ma 50 lat i ma tylko 160 cm. Więc to prawda że niscy mężczyźni bardziej się kurczą na starość niż wysocy!

Gość Rozszyfrowałam Cię autorze
Mordella = Andiucia = niski facet z kafe

Gość gość
Tak to prawda, faceci poniżej 170 cm szybciej się kurczą. Znałam kiedyś takiego co jak był młody miał 168 cm, a teraz ma 60 lat i 150 cm!

Gość POWRÓT DO PRZESZŁOSCI
totalnie bzdurne pisanie ja mam 164cm mam 57 lat i jakos sie strasznie nie skurczyłem o czym wy kuzwa piszecie zupełnie jest odwrotnie wysocuy sie bardziej kurczą od kurdupli jak juz to rozpatrywać ,mój ojciec ma 180 cm i owszem skurczył sie ale grubo po 70 teraz ma 86 lat no i zmalał duzo ale tak jak pisałemto kurczenie zauwazalne było w okolicach 77 78 roku zycia ...po za tym no fakt ze mniej młodych jest niskich jak kiedyś ale bzdury piszecie z tymi kobitkami jak pisałem mam 164 cm a nie miałem zadnego problemu z dziewczynami spotykałem sie z dziewczynami nawet takimi ponad 170 i wysocy przegrywali zawody z dziewczynamim ze mna moze i jestem kurduplem w jakims sensie ale w niczym to mi nie przeszkadzało

Gość gościu powyżej
Głupoty to dopiero Ty piszesz. Jak ojciec może mieć 180 cm, a syn 164 cm. Przecież to nierealne!! Synowie ZAWSZE przerastają ojców i jak ojciec ma 180 cm, to syn musi mieć minimum 185 cm. Tak było zawsze i tak zawsze jest!! Dlatego się puknij !!

Gość gość
no właśnie tak jest ja mam 164cm a ojciec 180 cm a moi bracia starszy 174 a młodszy 171cm i jak widać żaden ojca nie przerósł,zgodze sie z tym ,że lepiej być wysokim jak kurduplem,ale w sumie jak pisałem w zasadzie w niczym mi to nie przeszkadzało

ale wy jesteście ...ami, nie dziwię się że rząd tak łatwo steruje waszą głupotą.

Ja mam 164 cm i kocham swój wzrost, nie mam żadnych kompleksów, z tego co widze to największe kompleksy mają ci piszący durne komentarze niby-obraźliwe. A już na pewno nie rozważam, wbrew waszym przypuszczeniom, czy to "normalność" czy "nienormalność". Wasze komentarze przychodzę czasami poczytać dla poznania świata i tego jak daleko potrafi zajść głupota ludzka.