Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham wilka :)

Polecane posty

Gość gość
Wpisy na nim radośnie, pożądliwie i obficie mówiły o podwójnych brzuchach, fałdkach na plecach oraz „dużych soczystych udach”. Kształty kobiecych ciał były tam porównywane do gruszek, jabłek, a nawet do tykwy, a waga tych, o których była mowa, obejmowała zakres od 80 do ponad 200 kilogramów. „Duża Grubiutka Seksowna Kicia”, młoda kobieta, pisząca o sobie, że ma trochę ponad 150 cm wzrostu i waży 120 kilogramów, napisała: „Chcę grubego seksu. Chcę, żeby moje pulchne krągłości były z pożądaniem głaskane, ściskane i pieszczone.”

Gość gość
Które babki były wyjątkowo perfidne? Czy wszystkie pisały, że mają męża, a może są po rozwodzie i miały kochanka, bo wtedy ten partner to też kochanek i może okazał się śmieciem, więc chcą go rzucić. Skąd człowieku wiesz jaka jest prawda do końca..., bierzesz na siebie odpowiedzialność za te słowa, a do człowieka wszystko wraca ze zdwojoną siłą...pomyśl o tym i o sobie, a wtedy rzucaj kamień. Bo tu na ero faktycznie zaglądają święci!!! Tylko, że po co, jeżeli są święci?

Gość gość
Eeee... zaraz tam kochasz :-P Pożądasz go, pragniesz... to rozumiem :-D:-D:-D ale przecie on kurd**el jest:-O chcesz go w łożu (na leśnej polanie) grabiami szukać :-D:-D:-D

Gość gość
Wpisy na nim radośnie, pożądliwie i obficie mówiły o podwójnych brzuchach, fałdkach na plecach oraz „dużych soczystych udach”. Kształty kobiecych ciał były tam porównywane do gruszek, jabłek, a nawet do tykwy, a waga tych, o których była mowa, obejmowała zakres od 80 do ponad 200 kilogramów. „Duża Grubiutka Seksowna Kicia”, młoda kobieta, pisząca o sobie, że ma trochę ponad 150 cm wzrostu i waży 120 kilogramów, napisała: „Chcę grubego seksu. Chcę, żeby moje pulchne krągłości były z pożądaniem głaskane, ściskane i pieszczone.”

Gość gość
a do tego on ci stary jest :-P już 43 wiosenki ma :-D:-D:-D

Gość gość
lepiej z wilkiem nie zadzieraj, bo nastrzela ci na tą wielką gołą dupę i spuści górskim potokiem z siłą wodospadu:-D:-D:-D boisz się niewiasto?

Gość gość
marze żeby mnie taki przelatywał całą noc. Wie o co chodzi w te klocki

Gość deserek
43 wiosenki, to na faceta super, jak jest zadbany , elegancki, to gimbaza wymięka. Taki już jest obyty, super partner do rozmowy . Ja jestem po 30 stce, a mój partner ma 49, zawsze w eleganckim garniturku i pachnie opium, oczu od niego oderwać nie mogę, a seks, zawrót głowy...liże mi cipkę tak zachłannie, jakby to było rafaello, nigdy nie czuję niedosytu po seksie z nim, a z takim gimbazą jak tu ciągle wypisuje co to byłby za seks? Dajcie spokuj.

Gość gość
racja ! przynajmniej wie jak sie w łózku obchodzic z kobietą, nie jak te żałosne prawiki stad z zapadłą klatą i 11 cm

Dziewczyny Dziekuje ale dajcie spokoj wiecie ze serce Wilka zajete:) A dla Gorali Bieszczadzkich 100 % wiernosc w realu i necie swojej Goralce to swieta sprawa:) Nie ma podziału na "real" i ERO bo ERO to tez real tylko inny sposob komunikacji Bo seks i orgazm przezywa sie w mozgu a cialo to tylko zakonczenia nerwowe ktore tam przesylaja bodzce:) A mozg mozna stymulowac wpisami, na maila, telofon, skype:) I seks oraz orgazm tak oezzywane niczym sie nie roznia od tego co daje stymulacja fizyczna:) My Gorale jak kochamy to na 100 % bez zadnych ale:) Kochamy w realu na ERO na Marsie w całym wszechswiecie:) Kochamy nawet po smierci:) Jest taka fajna przywowiesc wsrod Gorali Bieszczadzkich o Goralu co sie z Bogiem poklocil o swoja milosc do Goralki Mlody Goral ktoremu zona zmarla a bardzo ja kochal i nie chcial zyc bez niej poszedl w Gory i powiedzial Bogu ze abo oddaje mu jego milosc albo on tutaj zostanie i zamarznie:) Bog był twardy i nie ustapił a Goral uparty co powiedział to zrobił:) Wiec staje do Piotra u bramy a ten mu mówi ze Goralka w czyscu w piekle bo cos tam w mlodosci nagrzeszyla komus cos ukradla Wiec Goralka w czyscu w piekle a Goral do nieba bo nic nie zbroil tylko bardzo kochał wiec Bog mu wybacza to zamarzniecie A Goral mu na to ze on pierdoli niebo woli isc do piekla za swoja miloscia:) Ale Piotr był twardy i mowi ze sie nie da bo Goral nic zlego nie zrobił Tego to juz bylo za duzo Goralowi wkurwił sie i tak przypierdolil Swietemu Piotrowi ze mu 2 jedynki wybil:) I z usmiechem na ustach pyta Sw Piotra czy to wystarczy czy ma reszte zebow wybic:)??? Sw Piotr zrozumial ze zarty sie skonczyly zagrozil tylko ze raport do Boga napisze i nigdy z czysca nie wyjda zostana na zawsze w piekle A Goral mu na to ze ma to w dupie woli w piekle ze swoja Goralka niz w niebie bez niej:) No i poszedl do piekła ucałowac swoja Goralke co tam na przywitanie robili to wam nie bede opowiadał bo jescze nie ma 22:00 wiec dzieci siedza przed kompami:) Piotr poszedł z raportem do Boga zeby Gorala i Goralke na zawsze w piekle za wybite jemu zeby trzymac:) Ale Bog jak zobaczyl jak wielka jest Gorlaska milosc i jaki Goral hardy to bojac sie rewolucji w niebie i doceniajac Gorlaska milosc odeslal oboje na ziemie:) Zyli dlugo i szczesliwe rzneli sie codzien do konca zycia i mieli 6 dzieci:) Tak wlasnie kocha Wilk i Gorale Bieszczadzcy ktorym mam zaszczyt byc:) Ale nie martwcie sie dziewczyny ma 2 kuzynow prawie po 190 cm wzrostu inzynierowie 25 i 26 lat zaczeli sie juz rozgladac za zonami jurne chlopaki i potrafia kochac po Goralsku:) Zaintereswane prosze na moim temacie Wspolnota Polska Nocy Kupały 2 o zostawienie swoich ofert najlepiej ze zdjeciem bez twarzy:) Wymagania 1. Nigdy wystawienia cipki chlopu nie odmówicie dajecie zawsze jak chce i ile chce 2. Rodzicie przynjamniej 3 dzieci 3. Dom , dzieciaki i maz waznieszy niz praca. Nie musicie pracowac chlopani na was zarobia jakcchecie totak 4 godziny dzinnie nie wiecej zebyscie mialy czas i dla meza i dla dzieci:) 4. 100% wiernosc w realu i w necie 5. Reszta wyjdzie wpraniu:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
Temat Ciekawskiej zamkniety co mialem do powowiedzenia to powiedzialem z tematu nie wyrzucalem prosze przeczytac Moja wypowiedz jeszcze raz do Ciekawskiej ze zrozumieniem Ale ja chcesz gadać to wiesz co musisz zrobić. Tak jak innym proponuje stały nic definiujacy jasno plec szanowanie zasad goscinnosci. I to nic specjalny na ten temat zeby Cie na innych nie zjedli ze milo gadasz z Wilkiem Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem

Gość gość
jakiś ty wilku walnięty.Już nawet Czterdziechę co ma pecha przebijasz w wypowiedziach.

Gość gość
Wzruszyłam się tą legendą o góralce wilku, 100% wierności powiadasz w realu i w necie, aż wierzyć się nie chce, że są jeszcze gdzieś tacy mężczyźni:-)

Gość gość
Dokładnie jak Broken ten sam poziom umysłowy.

Sa sa :) Wpadnij do Wilka na wspolnota nocy Kupały 2 to pogadamy o milosci i jej najwazniejszej czesci wiezi erotycznej Tam musisz miec jakies niebieskeigo nicka definiujacego plec najlepiej tylko na moje tematy zeby na innych nie atakowali cie chamsko ze rozmawiasz z Wilkiem:)

Gość gość
Dobrze wilku, jak będę niebieska to się do ciebie zgłoszę, a może nawet udowodnię ci, że takich facetów już nie ma! 100% wierności w realu i w necie, to tylko słowa ;-)

Gość gość
Wilk dziś nie przyjdzie. schował się w norce przed Smofem :)

Gość gość
A ja myślałam, że wilk się nikogo nie boi, że jak ktoś mu podskoczy to ciupagą go :-) Widać tchórz wilka przeleciał.... czy obleciał

Wklejam wam maila w sprawie Smof i mysle ze to wyjania ostatecznie sprawe bo juz mnie to nudzi:). Jak smof w koncu przypomni sobie ze ma jaja i napisze poinformuje was oraz gdzie odbedzie sie walka Wilk jest dzisiaj bardzo szczesliwy wyjechal z wielkiego miasta siedzi w dzikich gorach w domu zbali w kominku plonie ogien pije sobie piwko czego mi wiecej do szczescia potrzeba:) wilk1946 dziś do gość dziś To Smof klamie ze wyslal do mnie maila z propozycja spotkania wiec niech to udowodni wklejajac tego maila calego tak zeby bylo widac kiedy go wyslal i do kogo oraz tresc Inaczej jest niewiarygodny ma tez mojego maila wstopce wiec moze wyslac teraz co mu wielekrotnieproponowale ale cos sie boi wyslacusmiech.gif Naprade szkoda mi czasu na takie gowniarskie napinanie sie na ERO Jakby Smof chialby tego spotkania mial juz mnostwo okazji zeby napisac i nie napisal i umowic sie Czemu nie pisze majac mojego maila w stopceusmiech.gif To on musi cos udowodni c anie ja Bo to on publicznie twierdzil ze wyslal do mnie maila z propozycja spotkania a Ja twierdze ze nic nie dostalem\Jak nie wkleja go juz chyba od 3 tygodni To kto klamie i boi sie tego spotkaniausmiech.gif ???

Gość gośćemka
O! Ja marzę, że jestem tam z tobą wilku, popijamy żubra i sobie gawędzimy :-) a tak poważnie - miałam iść spać, ale zajrzałam czy cię halny gdzieś nie porwał:-) Jesteś, to dobrze.... dobranoc.... tylko nie bój się ciemności, trzasku gałęzi, szumu wiatru i wycia wilków :-)

Gość frida6
z okazji mojego swieta mozesz wylizac mi stopy 😴

Gość gość
wilczku, a twoja kobita co robi ? nie wypieła ci się, ze tak tu siedzisz ?

Gość gośćemka
Wilku, chętnie pogadam, ale innym razem, bo dziś już chodzę jak po 4-ech żubrach :-) chociaż nic procentowego nie piłam....

Gość pannagość
Wilku jakie są szanse, że może kiedyś się spotkamy? Wiem, że masz kobietę, ale bardzo mnie pociągasz. Piszę serio, bez złośliwości.