Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham wilka :)

Polecane posty

Szkoda ze tak niewiele jest takich kobiet w twoim pokoleniu:( Moze napisz ogloszenie w jakims portalu i opisz dokladnie jakiego mezczyzny szukasz ale nie ograniczaj sie napisz szczerze niczego nie ukrywaj Ja tak kiedys znalazlem milosc:) Jak odpowiedza nie wdawaj sie w wymiany mailowe tylko od razu zaproponuj spotkanie na kawe Ci ktorzy nie beda chcieli sie spotkac albo klamia o sobie jesli chodzi o wyglad albo sa w stalych zwiazkach

Gość pannagość
W tym momencie na to nie czas. Muszę zapomnieć o fascynacji tobą. To bardzo trudne. Sam na pewno wiesz, że jeśli ktoś cię silnie pociąga nie wystarczy powiedzieć zniknij. Może czasami pomacham ci na twoim temacie. Wiem, że się nigdy nie zaprzyjaźnimy. Nie ma przyjaźni między mężczyzną i kobietą. Nigdy nie będę mogła się z tobą spotkać ani napisać ci maila, bo to zbyt niebezpieczne dla twojego związku. :( Przepraszam, że tak wyszło. Póki co mogę jedynie przenieść to w sferę marzeń.

Gość gość
Pannagosc , niezła ta twoja prowokacja. Byłaby lepsza, gdybyś nie przesadzała. Ale wiesz co, zróbmy eksperyment. Napisz do wilka, a on niech potwierdzi, ze do niego napisałaś. A najlepiej umówcie się na kawę. Przecież to nie zdrada. I wtedy wilk potwierdzi, że jesteś kobietą :)

Gość gość
No tak, teraz panna się wycofuje. A najlepsze jest to, że Wilk w to wszystko wierzy.

Gość pannagość
Gościu, dlaczego prowokacja zaraz? Ja pisze prawdę. I co? Napisze do niego, umówię się na kawę? Umów się na kawę z kimś w kim można powiedzieć jesteś zadłużony. Spokojnie pij z nim kawę. Jestem kobietą, nie jestem z lodu. A nie chce rozbijać jego związku. Nie wiem czy bym mu się spodobała.Nie pochlebiam sobie. Wiem, że w łóżku byłoby bardzo gorąco. Co mam udowadniać?

Gość gość
Jeśli ci sie uda go uwieść, to wtedy udowodnisz, że: 1. Wielka miłość wilka nie była aż tak wielka 2. Jestes super gorącą laską, dla której wszyscy od razu na pierwszym spotkaniu tracą głowę No i najważniejsze -będziesz miała to czego chcesz. Zaryzykuj, możesz zdobyć wilka.

Gość pannagość
Na odległość przez to forum tego nie udowodnię, a wierzcie mi, że chciałabym go spotkać. Chciałabym. Ale to nierealne przecież.

Gość pannagość
Zdobyć kogoś kosztem czegoś? Mogłoby tez być tak, ze ja się zakocham, a on powie nic z tego. Prawda? Jestem realistką. Gdyby jednak tak było nie ogłaszałabym tego tutaj.

Gość gość
A masz wielka srake ?on lubi wieeeeeelkie doopy :-)

Gość gość
Nie panna. Każdy może pisać cokolwiek. Ja tez mogę napisać ze kocham wilka. I agenta. I koke'a. Jakbyś naprawdę kochała wilka, to chciałabym sie z nim spotkać bez względu na to, co może sie zdarzyć. Dlatego uważam, ze ściemniasz.

do pannagosc Wiem jak trudno pozwolic umrzec takiej fascynacji albo milosci Ale wydaje mi sie ze twoja fascynacja moja osoba jest objawem wielkiego pragnienia prawdziwej milosci Gdybym byl wolny chcialabys przezyc ze mna milosc taka do konca zycia czy ognisty romans?

Gość pannagość
To nie jest śmieszne. Ale na dobranoc powiem tak. Takiemu mężczyźnie jak on z chęcią dałabym wszystko co mogę zaoferować. Każdą jego fantazję, bo wiem, ze jego pragnienia pokrywałyby się z moimi, spełniłabym. Wiem to i już. Tak więc wszystko co oferuje seks, ja mogłabym zaoferować jemu. Jedynie czego bym się bała, to tego, że mogłabym się nieprzytomnie zakochać.

Gość gość
Bardzo Kocham Koke i sie z nim spotkalam❤️

Gość gość
Chciałabyś być z facetem, który najpierw wyzywa, a potem udaje, że nic nie wie? ciekawe...

Gość gość
Ale przecież pannagosc sie z ciebie nabija. A ty jeszcze pytasz ją, czy chciałaby przeżyć z tobą miłość. Baba cie rzuciła, czy co?

do gość dziś Moze jaks cyferka i K lub M Pogadamy napisz ile masz lat i czy bylas kiedys w stalym zwiazku czy przezylas prawdziwa milosc czyli taka ze chiales/as miec zta osba dzieci i spedzic reszte zycia Ja wierze Panniegosc ja po prostu bedac szczery przedstawilem wizje takiego mezczyzny o ktorym marzy Oczywiscie musialoby jeszcze zaiskrzyc fizycznie ale osobowosciowo jej odpowiadam

Gość pannagość
Śmieszy mnie, ze ktoś każe mi tu udowadniać swoje pragnienie. Gdyby łączyło mnie coś z wilkiem na pewno zostałoby to między nami. Nie chwaliłabym się tutaj. Wilku. W tym momencie jestem po kobiecemu w jakiejś sferze marzeń o seksie z tobą. My kobiety bywamy kochliwe więc kto wie właśnie co mogłoby się wydarzyć. Mogłabym się zakochać, nie twierdzę. Mogłabym być gorąca, to pewne. I tyle.

Gość gość
Wilk, tchórzu, s********j stad :D

Gość gość
Ciekawe Wilku co by powiedziała twoja partnerka, jakby zobaczyła Twoj wpis z godziny 1:46. Juz chcesz być wolny?

Gość pannagość
Przyjmijcie do wiadomości co napiszę. Nie nabijam się. To jest fascynacja. O tyle tragiczna, że on jest zajęty. Ja uważam, ze skoro ma 43 lat, to przecież jeszcze młody mężczyzna i dlaczego miałby mi się nie spodobać? Podoba mi się jego stosunek do miłości i seksu.

Gość pannagość
No i z pewnoscia dobrze byś mnie wydymal. Twoja męskość dziala na mnie niesamowicie.

do pannagosc To ciekawa kolejnosc u kobiety najpiew fascynacja erotyczna i ognisty romas a pozniej dopiero sprawdzanie czy pasuja inne wazne zyciowo rzeczy Zazwyczaj jest odwrotnie:) Pytalem czy bylas kiedys w jakis dluzszym stalym zwiazku gdzie mieszkalas z facetem?

Gość pannagość
po co ten chamski podszyw?

Gość gość
A ja pytałam o 2:03 co twoja kobieta na TWoj wpis z 1:46? Odpowiedz Wilku.

Gość pannagość
Byłam, mieszkałam. Właściwie to przestał mi odpowiadać, jego poglądy, jego nudne podejście do seksu. Ja chciałam czuć się tak po kobiecemu jego kobietą, jego własnością, jeśli rozumiesz o co mi chodzi. Poczuć się bezpieczna w jego uścisku. Bez sensu to było. Moi rówieśnicy są inni, mdli, a ja chce samca, nie panienkę.

olej to:) Moze sie dasz namowic na stalego nicka i jakis koiecy, zmyslowy avatar Takie najlepiej zapamietuje:) Jak kazdy facet Najlepiej jaks postac zfilmu lub seialu podobna fizycznie i osobosciowo do ciebie jak Ragnar do mnie Bedziesz mogla wyrazac swoje rozne stany emocjonalne zmieniajac zdjecie w avatarze i bedzie problemu z podszywami:)

Gość pannagość
Gościu, tu nie a takiego wpisu. Wilk nic złego nie napisał. Prędzej ja.

Gość gość
Panna gość napisz wprost. Chce Ci się rypac,zwyczajnie bez owijania w bawełnę. Na dodatek bardzo ładnie polechtalas ego wilka.hahahaha...

Gość gość
@gość dziś ,,Pannagosc , niezła ta twoja prowokacja. '' X Daj im spokój. Może jak się jeden z drugim umówią się na ******ie w dupkę to im przejdzie ochota na tę pisaninę i opuszczą wreszcie forum. ;)

Gość gość
Sorki,chodziło mi o wpis z 1:56 :D Dokładnie ten : "Gdybym byl wolny chcialabys przezyc ze mna milosc taka do konca zycia czy ognisty romans?" Co na to kobieta wilka?