Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham wilka :)

Polecane posty

Gość gość
Goli ścisłosci. Wilk nigdy nie pisał namiętnie o seksie. W każdym razie nie pamietam. Pamietam tylko brutalny seks od tylu bez pytania o zgodę i oral z połykiem. Jeśli to jest namiętność, to ja jestem pszczolka maja.

do pannagosc Ile lat byliscie razem? Kochalas go? Chcialas z nim miec dzieci? Jak sie poznaliscie jak zaiskrzylo miedzy wami?

Gość pannagość
A to nie jest namiętne? Kiedy ukochany upragniony mężczyzna bierze cię swoją twardą męskością nagle, silnie, a jednocześnie tak, ze czujesz się, że należysz do niego. W porywie namiętności w każdym możliwym momencie. A to nie namiętne lizać i ssać patrząc mu w oczy. Dla mnie tak. wybacz jeśli myslisz inaczej gościu.

do gość dziś To czemu nie napisał proponowalem mu to wielokrotnie Teraz napisałem do niego jak sie nie odezwie potwierdzi to o bzym mowie jest tchorzem co zgrywa twardziela na ERO i najzwyczajniej na swiecie boi sie Wilka:)

Gość pannagość
Wilku. Byłam w dwóch poważnych związkach. Raz nieprzytomnie zakochana w starszym o 10 lat mężczyźnie. Było wspaniale, namiętnie, ale on mnie zdradzał. Do dziś jest niebieskim ptakiem, lata na wolności, nie był stworzony do związku. Z drugim byłam 6 lat. Był w moim wieku. Był infantylny z perspektywy czasu patrząc. Nie czułam przy nim się jak kobieta przy mężczyźnie, przy prawdziwym myśliwym, wojowniku. Raczej jak przy jakimś słabym maminsynku. Czy chciałam mieć z nim dzieci? Chciałam z tym pierwszym. Ale była bardzo młoda. Z drugim nie myślałam o tym. Czy chcę mieć dzieci? która prawdziwa kobieta nie chce?

Gość pannagość
Poznałam swojego byłego za wcześnie po swojej pierwszej miłości. To zaważyło. Dziś jestem dojrzalsza.

Gość gość
pannagość ty jestes p******a chyba. Ssać fujare wilka. Takie masz marzenia? :D

do gość dziś To duzo juz przezylas madra zyciowo kobieta z ciebie Facet ktory na ciebie trafi bedzie szczesciarzem:)

Gość pannagość
Nie gościu. To tylko pochodna marzenia. Jestem zafascynowana nim na poważnie i nikt mi tego nie zabroni. To moja bratnia dusza jest. Dlatego też szanuję, że jest zajęty. Nie chciałabym komplikować mu życia. Jeśli się zgodzi mogę nieraz zaglądac na jego temat, założyć stały nick, awatar, Nie będę jednak ukrywała swoich uczuć. Dlatego nie wiem czy się zgodzi.

Gość gość
Taa, niech ci wilk wybierze nick i awatara :D

Gość pannagość
To nie była miłość. Dziś to wiem. Dlatego w łóżku tez było chłodno. A ja kipię od namiętności. On był taki normalny, a ja potrzebowałam żeby mnie mocno chwycił ktoś w ramiona. Naprawdę mocno.

do panna gosc Mozesz wpadac na moj temat ale chialbym zebys ta fascynacje zachowala dla siebie mozesz ze mna gadac jak z kumplem tak jak teraz Pomysl o tym ze jak bedziesz publicznie o tym mowila beda po tobie chamsko jechac

Gość markizdesade
Ja cię w******* mocno. Aż będziesz kwiczała. Najpierw wsadzę ci k****a do ust, potem do cipki, a na końcu do tyłka i trysnę ci na wypięte pośladki spermą aż przejdą cię dreszcze. Może być?

do markizdesade Mozesz pomarzyc sobie :) Naprawde myslisz ze w ten sposob zdobedziesz serce kobiety? Zdradze ci seksret o kobietach droga do cipki kobiety wiedzie przez jej serce ale nie wolno udawac milosci dla seksu bo to najciezsza zbrodnia i to zlo kiedys wrocic do ciebie:)

Gość pannagość
Wiem :( Wiem, ze tak będzie. Pojawię się pewnego dnia, przypomnę ci o sobie, że rozmawialiśmy. Wiem, że na twoim temacie jest dużo kobiet. Stanę z boku, nie będę przeszkadzać, raczej cicho obserwować i wspierać. Możesz na mnie liczyć jak na kumpla z ERO. Nie chcę niczego psuć w twoim życiu.

madra z ciebie kobieta szanuj swoja prywatnosc jak stworzysz stalego nicka i avatar ja jestem twrady po mnie to splywa co o mnie pisza ale ty wydajesz sie wrazliwa kobieta

Gość pannagość
Pójdę już spać. Wyobrażam sobie ciebie gdzieś w chacie z drewnianych pali wśród majestatu gór. I te piękne, gwieździste niebo jesienne. Odbija się od tafli jeziora razem z ośnieżonym górskim szczytem. W powietrzu unosi się chłód, dokoła szumi lekko las. Natura nuci ci do ucha kołysankę. Kolorowych snów. Do zobaczenia z czasem. Dziękuję za rozmowę. I że mnie nie wyśmiałeś.

Ja nigdy nie wysmiewam milosci lub nadziei na nia:) Mnie w zyciu napedzaja 2 rzeczy wolnosc i milosc do 1. Kobiety i rodziny 2. Przyjaciol kupmli i Gorali 3. Polski To sa 3 wspolnoty dla ktorych jestem wstanie ryzkowac zycie Podobno mam niezla intuicje i czuje ze w ciagu najblizszego roku spotkasz faceta z ktorym przezyjesz milosc taka do konca zycia. Widze w tobie wielkie pragnienie takiej milosci i chec nalezenia do jakiegos mezczyzny bycia jego kobieta a mezczyzni tacy jak ja uwielbieja takie kobiety mogac je chronic i rozpieszczac Gdzies czeka taki na ciebie:) Musisz tylko tak jak ci radzilem na jakims portalu oglosic ze jestes gotowa na taka milosc Bo namietnosc to tylko jezyk milosci a orgazm smakuje najlepiej jak ponim mezczyna szepcze ci do ucha jak bardzo cie kocha i jak dlugo czekal na taka milosc a ty jastes wstanie odpowiedziec mu tym samym I to ten sam mezczyzna ktory przed chwila bral cie ostro dd tylu bez pytania o zgode:) Gdzies w Polsce jakis mezczyzna taki jak ja tez szuka takiej milosci jaka ty mu mozesz ofiarowac a on tobie Czego ci zycze:) Dobranoc:) xxx

Gość gość
Wilku, pytałeś co mnie tak zmęczyło, więc odpowiadam: życie! to bezlitosne, ale jakżesz z***biście piękne życie :-) Widzę, że miałeś miłe towarzystwo do rozmowy, pannagość nie napisała nic złego, myślę, że nie jedna by tak napisała, tylko do tego potrzebna jest wielka odwaga! Miłego dnia.... Wilku, czy u ciebie też taka gęsta mgła? przypomina mi się horror o tym tytule ;-)

Gość gośćemka
gość dziś zapomniałam dopisać, byś wiedział o kogo chodzi

Gość gość
Pannagość - wyobraź sobie wilka, jak leży teraz w łóżku. Obok niego śpi piękna kobieta. Zmęczona po calonocnym seksie. Leżą nago, przytulają się do siebie. I pomyśl że tak jest co noc. I jak się z tym czujesz? :P Wilk, ciekawy jestem jak czułaby się twoja kobieta, jakby przeczytała twoją rozmowę z panną. Co najmniej dziwnie :O

U mnie piekna gorska pogoda na razie mgla bo jestem an djeziorem ale niedlugo sie przejasni:) Co tam u was?

Normalnie by sie czula wie ze ja jestem przyjacielem milosci i jak tylko moge pomagam ja zawsze ludziom odnalezc kobietom i mezczyznom Bo bez milosci co to za zycie:)???

Gość gość
Ale dlaczego nie powiesz definitywnie pannie, że nie ma szans. I jeszcze ją zachęcasz do pisania do siebie. Na pewno twoja kobieta byłaby zadowolona. Chyba ze jest nienormalna :O

do gość dziś Jak chesz gadac jakas cyferka i K lub M zebym cie odroznial od innych Nie zachecam jasno mowie ze serce Wilka jest zajete i musi szukac milosci u innego mezczyzny a takich podobnych do Wilka jest sporo i bedzie z nimi bardzo szczesliwa. My potrafimy kochac po Goralsku na 100% bez zadnych ale i rozpieszczac swoje kobiety na kazdym kroku:) Bo jest dokladnie taka jak tacy mezczyni szukaja:) Bezczelnie wpraszam sie do panny na wesele za rok:)

Gość gość
Wilk to frajer. Internetowy napinacz, do którego nie dochodzą maile :)

Gość gość
A do mnie ani słowa ja też jestem 10:31, chciałam się przywitać, a ty mnie pominąłeś, jest mi przykro...

Gość gość
Sposób na groźby pobicia przez Wilka. Wysłać mu maila z propozycją ustawki. Spokój na forum gwarantowany ;)