Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może oświadczyć się facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że jesteśmy ze sobą już 8 lat. Oboje mamy już po 30. Czy mogę mu się oświadczyć, bo on się jakoś do tego nie kwapi. Jeszcze trzy lata temu planowaliśmy wspólne życie, a teraz on nic. Mówi, że mnie kocha, ale pierścionka brak :(

Gość gość
gender to zuo, tak mowia biskupi w tym kraju :D moze jest ksiedzem? :P

Gość gość
rzuć go

Gość jakgwiazdynaniebie
Mysle ze jest troche dziewczyn ktore sie oswiadczyly swoim mezczyznom, patrzac z boku nie widze w tym nic zlego, sama osobiscie chyba bym tego nie zrobila :) Moze porozmawiaj z nim ze juz czas na slub, podgaduj mu troche i moze wtedy cos mu sie ruszy?;-) pozdrawiam

Gość gość
przecież teraz wszystkie dziewczyny "oświadczają się" swoim konkubentom - po prostu robią awanturę, że starczy już tego konkubinatu, bo wstyd i wszyscy się śmieją - a wtedy facet albo się żeni albo odchodzi

Gość gość
Niby dziewczyna może się oświadczyć, ale nie lepiej mu przygadać wprost żeby to on kupił Ci ten pierścionek? Ja tak zrobiłam, kilka razy przygadałam jak byliśmy na zakupach że "by mi się taki przydał", kilka razy pokazałam mu na allegro "o taki bym chciała", kilka razy powiedziałam w prost że marzą mi się oświadczyny na plaży. I niebawem dostałam pierścionek :) Akurat uważam że lepiej zrobić chłopu awanturę o pierścionek niż samemu się oświadczać. Po 1sze jeśli się oświadczysz to każdy normalny facet się zacznie śmiać ( a chyba nie chcesz żeby tak to wyglądało) a po 2gie facet będzie tak skołowany że pewnie przyjmie te oświadczyny a potem zrobi wszystko żeby do ślubu nie doszło i i tak odejdzie.

Gość gość
Skad wyrywacie tych facetów, że musicie im przygadywac o pierscionek? Już nie masz pewności czy sam chciał się oswiadczyc czy ty to zmusilas. Jak facet chce, zawsze się oswiadczy.