Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałKa

Hermetyczni

Polecane posty

Gość BiałKa
Nowy za mało tych nauk pobrałeś jeśli nie jesteś w stanie rozróżnić stopy od kolana :(

Niesamowite buraczkowa.Teraz dałaś mi wyrażny sygnał lecz juz nie bywam na cafe od roku a tutaj tylko wpadłem przelotnie.Dlaczego byłas uparta i nie podałaś maila??

"A co mają powiedziec ci którzy są zawsze na pomarańczowo." że mają przejj****e. :P Są pomarańcze, które obroniły swój projekt. Nie trzeba było nawet szukać, bo dumnie się tu wpisały. :) Oczywiście mam na myśli Niestałą i Ryfke. Je wręcz trudno sobie wyobrazić sobie, by pisały inaczej. :) Szacun :) 🖐️, bo to naprawdę nie lada sztuka.

Gość niestała    czytaczka
Misiek jesteś bardzo miły, ale muszę Cię rozczarować. Ja nic nie obroniłam. Ja jestem tak nudna, że nikomu się nie chce nawet palcem ruszyć, bo po co ? :D

Duchełłe słowo 'kocham' nigdy mi nie przejdzie przez gardziel :P Ja nie z tych tzo wyznają takie sraczkowate popierrdywania, mam w du.upie takie szynkowe od kiedy ekosystem dostał zatwardzenia :D

Gość niestała    czytaczka
taaa a striptiz to chcesz ;) :D:D

Białka chylę czoła i składam całus na Twojej rączce 😘.Spelnil nieoczekiwanie Twój temat swoje zadanie.Już będe bywał na karuzeli nie za często ale jednak.:P:D

Gość BiałKa
Czuję się jak swatka kafeterian z tematami. Szukajcie się, odnajdujcie, na zdrowie! :P

Gość niestała   czytaczka
Toast mlekiem się liczy ? ;)

Gość BiałKa
Pewnie ale masz własne naturalne? ;)

Gość BiałKa
Dzień dobry, wróciliście do swoich niebieskich domów? Każdy swój odnalazł :P A ja nadal bezdomna jestem 😭