Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka75

Wycieczka do świętokrzyskiego

Polecane posty

Gość Katarzynka75

Cześć wszystkim! Mam dwójkę dzieci w wieku 8 i 10 lat i chciałabym je zabrać na wycieczkę. Jesteśmy z Łodzi i umarzyło mi się świętokrzyskie. Moi dziadkowie pochodzili z tych okolic i chciałam pokazać dzieciaczkom ziemię ich pradziadków. Znalazłam w internecie takie wycieczki: http://www.swietokrzyskie-przewodnik.pl/?propozycje-wycieczek,2 Niestety sama nigdy nie byłam w świętokrzyskim. Czy ktoś kto zna tę okolicę, może doradzić mi którą wybrać?

Gość Olennnnka
Myślę, że wybrałabym tę trzydniową. Fajnie, że są tam Kurozwęki, dzieciom na pewno się spodoba. Mogą tam pojeździć nawet na wielbłądzie! no i zobaczyc bizony - jedyne w Polsce ;)

Gość gość
W świętokrzyskim jest dużo do zwiedzania:) Ale to co znalazłaś jest bardzo fajne:)

Gość Krycha_xyz
Też właśnie szukam czegoś dla siebie i swoich dzieci, czy ktoś już był na takiej wycieczce i może ją polecić? I jak w ogole ta Pani przewodnik, czy będzie potrafiła zainteresować moje dzieci?

Gość Katarzynka75
Krycha, znalazłam dużo pozytywnych opinii o tej Pani, która prowadzi te wycieczki. Pisało dużo osób, które mają dzieci, więc na pewno umie również zainteresować dzieci :) Skoro Ty też jesteś chętna, to może połączymy wycieczki? W kupie siła! :)

Gość Tadzia
No widzicie dziewczynki jaki ten świat mały! Ja byłam rok temu na wycieczce z Panią Dorotą. Byłam bardzo, ale to bardzo zadowolona. Niestety wtedy nie mieliśmy czasu na dłuższą wycieczkę, więc zabrałam syna na tę jednodniową. Chętnie wybrałabym się jeszcze raz na dłuższą. Jestem samotną matką, jeśli wy też szukacie towarzystwa to ja bardzo chętnie pojadę z wami :)

Gość Katarzynka75
Bardzo się cieszę, że ktoś był już na takiej wycieczce i może ją polecić :) Wiadomo, na internecie czytałam już dużo, ale skoro nawet tutaj w moim temacie ktoś się wypowiada to już jestem pewna na 100%, że to jest to :) Dziewczyny! Jeśli chcecie połączyć siły to piszcie na mojego maila katarzyna.rozwaldowska75@gmail.com Napiszcie proszę w miarę szybko to ja później zadzwonię od razu do tej Pani i zarezerwuję nam wspólny wypadzik :)

Gość Tadzia
Już wysyłam maila! Jutro możemy dzwonić rezerwować. To się Pani Dorota zdziwi jak jej powiemy jak grupa się poznała!