Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość briiiiliiiiant

nie wiem jak wy ale ja ide myć zęby i pomasować cipke

Polecane posty

Gość briiiiliiiiant

A potem rozbieram sie do naga i hop do łóżeczka... troche pomasuje cipke, aż do orgazmu i usnę rozkołysana fantazjami. Tak zrobię.

Gość facet zz
fajnie.. ale w zasadzie co nam do tego?

Gość gość
Który normalny facet pisze na takie coś "co nam do tego". Facet zz, ty GEJ czy KRYPTOGEJ?

Gość facet zz
ani ten, ani tamten. opadła mnie beznadzieja. przejdzie. PS wiedzialem ze taki wpis się pojawi. ;)

Gość facet zz
... powiem więcej, to ze jakas pani lezy własnie w łozeczku, i masuje sobie łechtaczkę, a ja o tym wiem, i będąc daleko nic nie moge z tym zrobic, wywołuje we mnie jeszcze wieksza beznadzieję. ...nie zwracajcie uwagi, juz sie zamykam. :)

Gość gość
ja sobie ptaszka masuje ogladajac filmiki :)

niby dlaczego nie mozesz nic zrobic... pojedz do pani i zastap ja w tym zajeciu ;)

Gość gość
frida :* :* :*

Gość facet zz
raz, w 99.5 % szans zapewne nie mieszka blisko mnie, wiec zanim tam zajadę, to ona juz bedzie chrapać, albo wręcz budzic rano - wiec jakby bez sensu... dwa, pozostaje jeszcze problem wzajemnego spodobania się - tu nie jestem pewien jej akceptacji, a zakładam, ze jednak nie jest AZ TAK zdesperowana, zeby wpuszczac pierwszego faceta z netu jaki podjedzie... trzy... nie mam fury. a PKSem to słabo chyba. :D cztery... niewazne. zresztą, skupmy sie na cipkach. ;)

chetnie.. chetnie.. calkiem niezla gratyfikacja za dobra rade :D .. moze jeszcze jakis problem? ;)

Gość gość
heeej, te buziaczki byly ode mnie, na poczet dzisiejszego sniadanka :)

Gość gość
problemów sporo... ale nie poradzisz. ;) jaka gratyfikacja? skupienie sie na cipkach? a co, masz jakąs do skupienia? :classic_cool:

Gość gość
01:04 to ja, facet zz, zaforgetowałem wpisac nick i z automatu mi pociagneło... (jakkolwiek to zabrzmiało)

raz... dlaczego zakladasz, ze mieszka daleko od ciebie. byc moze mieszka tuz obok dwa.. ze jej sie nie spodobasz, skoro byc moze to twoja skrycie podziwiana sasiadka w takim razie trzy traci sens... co do czwartego 'niewazne' nie potrafie sie odniesc :) z tego co wiem, wszystkie panie maja c/i/p/k/i/ i nie potrzeba sie z tego powodu za specjalnie skupiac 😴

aaaaaa... dziekuje w takim razie :) sniadanko super. takie sniadanka moge jesc caly dzien poczawszy od 1 w nocy.. do nastepnej 1 w nocy.. albo rano, skoro sie zaczal nowy dzien ;)

Gość gość
I tylko sie rozkojarzylem tymi buziaczkami zamiast sie skupic na poprzedniej czynnosci :p ;)

Gość facet zz
chcialem napisac co innego, ale ...dobra, rozwiazmy pkt 1 od razu. Autorko, o ile własnie nie masujesz teraz łechtaczki - albo nie szczytujesz (!) - ujawnij gdzie mieszkasz? (chocby ogolny rejon)

Gość gość
To o czym jest ten temat Bo nic z tego belkotu nie rozumiem

autorka juz zapewne usnela... za to imie wlasne wskazuje na mieszkanke antwerpii ;)

Gość briiiiliiiiant
No to jedziemy punkt po punkcie. Jestem z południa Polski. Zobaczymy teraz czy sprawdził sie punkt 1... ;-)

Gość briiiiliiiiant
Frida a dlaczego akurat antwerpii?? :-o Napisałam powyżej skąd jestem, ciekawe czy facet zz już spi

Gość gość
niestety nie - srodkowy zachód. jakies minimum 200km. a jak gdzies kolo Przemysla to i z 500km. dziękuję za uwagę. ;)

Gość gość
powyzej 01:25 znowu ja, ZZ chyba wyłaczyli pamietanie nicków, zeby podszywacze nie wpadali, czy co :P Warczypies, nie, zupełnie cos nowego - kobieta pisze ze to robi, a ja nic. Tego tu jeszcze nie było. :classic_cool:

skad moglam wiedziec, ze na poludniu polski jest teraz centrum brylantowe :O ... jak brilianty to tylko antwerpia ;)

Gość gość
Zaczelas masowac czy juz skonczylas

no tak... to tez klasyka kawiarni. kobieta pisze, ze to robi a ja nic - to znaczy jestem zainteresowany... nie kobieta :P

Gość briiiiliiiiant
A to nie wiedziałam ;-) Facet zz jak dobrze ze nie jestem z Przemyśla ;-) zawsze to bliżej ;-) A masować jeszcze nie zaczęłam bo się pisaniem rozproszyłam. Teraz czas na punkt 2...

Gość gość
oj frida frida :*

Gość briiiiliiiiant
Więc czas na punkt 2. Dlaczego sądzisz że mi się nie spodobasz?