Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotna chce poznac przyjaciela myslicie ze to dobry pomysl

Polecane posty

Gość gość

mam 33 lata jestem po rozwodzie nie moge miec dzieci i to byl powod rozwodu jestem sama od 5 lat nie chce sie wiazac z nikim bo wiem, ze ze mna przyszlosci nie ma, jednak czuje sie bardzo samotna, poznalam mezczyzne i zastanawiam sie czy nie zaproponowac mu przyjazni, czyli wyjscia gdzies razem, seks ale nic poza tym

Gość gość
słuchaj, jak uważasz, ale kiedyś trzeba być na starość... masz 33 lata i zaczynasz od nowa swoje życie... nie ma przyjaźni między mężczyzną a kobietą.

Gość gość
ta przyjazn to w zasadzie w cudzyslowiu bo wiadomo o co chodzi

Gość gość
Też mam 33 lata i też jestem samotna, z jakiego miasta jesteś autorko?

Gość gość
ona tu nie szuka buhaja, a wsparcia. ja jej współczuje... wracać do pustego domu to coś okropnego. :(

Gość gość
taki pusty ten moj dom nie jest:) mieszkam z matka nie chce zatem sprowadzac zadnych mezczyzn, powiem wprost zastanawiam sie nad facetem do seksu i do wspolnego wypicia kawy na miecie i tyle, nic wiecej, zadnych zobowiazan, zadnego spijania sobie z dziubkow, tylko czysta sympatia, boje sie jednak czy nie bede sie czula w takim ukladzie niemoralnie,

Gość gość
To moze sie poznamy

Gość gość
jak sie oceniasz z wygladu?

Gość gość
powiem Ci że poznałem ostatnio taką dziewczyne, ma 37 lat, jest niezależna, mieszka z mamą... nie szuka już przygód, nie szuka już kogoś do związku, życie ją wyleczyło jak mówi z tego... gdy potrzebuje, zawsze kogoś znajduje. akurat ja wpadłem z nią na dość fajną stopę koleżeńską, i nie mamy żadnych przygód. czasem pogadamy, czesem mnie wspiera, czasem ja ją.. jest OK. ale nie mieszkamy razem.

Gość gość
jestem ładna kobieta, tutaj nie szukam, wlasciwie mam kogos juz na oku, ale boję sie tego co może dziac sie w mojej glowie pozniej, wyrzuty sumienia itp.

Gość gość
up

Gość gość
Duzo ludzi w tych czasach swiadomie nie chce miec dzieci. Szukaj takiego ktory chce powaznego zwiazku, ale nie chce miec dzieci, ewentualnie wdowca/rozwodnika z dzieckiem. Ps. Tez mam 33 lata, ostatnio przeprowadzialam sie do innego kraju, moj chlopak mieszka w innym kraju i czuje sie mega samotna. Jak juz kogos poznam (co sie rzadko zdarza bo nie znam jezyka) to ludzie wietrza podstep, bo skoro nie mam znajonych to cos musi byc ze mna nie tak.

Gość gość
w zwiazku jest wazna przyjazn

Gość gość
tylko ze ja nie chce zwiazku

Gość gość
To jak nie chcesz zwiazku to juz nie wiem o co ci chodzi. Szukasz naszego przyzwolenia na ********* n i e bez bycia w zwiazku? W czym problem?