Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowe odżywianie Joga Spacery Da się schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

czy łacząc zdrowe odżywianie (wege z niewielką iloscia słodyczy), jogę po 30 min dziennie i spacery ok. 45 min mozna schudnąć?

Gość Gonia344
U mnie problem pojawił się po urodzeniu pierwszego dziecka, czyli 6 lat temu. Drastycznie przybywało mi wagi i byłam załamana. Próbowałam różnych preparatów ziołowych w połączeniu z ćwiczeniami takimi jak basen, fitness i rower. Nie dawało to efektu jaki chciałam osiągnąć, ale do czasu. Wertowałam różne fora w poszukiwaniu cudownego środka i znalazłam. Nazywa się Therma Cuts i kupiłam go na stronie http://chudne-szybko.pl/ postanowiłam zaryzykować i spróbowałam. Schudłam 18 kilo i teraz moja waga mnie satysfakcjonuje. Teraz już trzymam wagę i nie dopuszczę się do takiego stanu jak kiedyś :) Polecam wszystkim ten suplement, tylko uważajcie na podróbki bo w internecie takich pełno. Podaję Wam sprawdzony sposób przeze mnie. Aha i możecie produkt przetestować przez miesiąc jednak ja polecam kupić na 3 miesiące, wyjdzie taniej a ja niestety przepłaciłam. Jednak i tak jestem zadowolona że schudłam. Pozdrawiam Małgosia.

Gość gość
wiesz co ja bym jednak policzyła kalorię i białka, węglowodany, tłuszczę ustawiła sobię te 4 posiłki i kilka zestawów wymyśliła zamiennych np. parę obiadów, śniadań i jechała tak na zmianę policz sobię cpm i ppm : pamiętaj żeby nigdy nie schodzić z redukcją poniżej ppm . Od cpm odejmij jakieś 20%

Mysle ,ze warto sprobowac terapie sokami.Oczywiscie soki musza byc swieze i z dobrej wyciskarki np:terapiasokami.pl/wyciskarka-kuvings-c9500.Wowczas nie tylko szybciej schudniemy,ale tez dostarczymy organizmowi niezbednych witamin.Co jest wazne przy praktyce jogi i nie tylko.