Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ja zawsze trafiam na takie "ciepłe kluchy" a nie na prawdziwych mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu tak jest. Każdy z moich dotychczasowych facetów, owszem przystojny, sympatyczny, kochany, z dobrej rodziny (innych bym nie wzięła) okazywał się wcześniej czy później takim niezdecydowanym, potulnym barankiem. Takie trochę ofiary losu, zawsze mi przytakujące i pytające o wszystko. Ja chcę normalnego faceta z własnym zdaniem!

Gość gość
Misio1, co przez to rozumiesz? Jestem po prostu sobą. Mam własne zdanie, pomysł na siebie, jestem zdecydowana ale czy to od razu oznacza, że wymagam przytakiwania? Wręcz przeciwnie wolę gdy ktoś da mi konstruktywną krytykę. Poza tym nie wierzę, że moim facetom zawsze odpowiadały moje pomysły. Co bym nie zaproponowała zawsze słyszałam "super pomysł, moze być". Kończyło się tym, że to ja z nimi zrywałam .

Widzisz... Normalny mężczyzna w stałym związku marzy głównie o... spokoju :D :D :D. Dlatego zgadza się na większość (często głupich) damskich pomysłów, by nie narobić sobie więcej kłopotów :D. To taka taktyka na przetrwanie i niezrażenie do siebie kobiety :D :D :D. Jeżeli dojdzie do wniosku, że dyskusja z Tobą nie ma sensu i szkody powstałe wskutek tej dyskusji są większe, od szkód spowodowanych Twoim pomysłem, to zamknie buzię i wybierze mniejsze zło :D :D :D. Charakteru nie zmienisz :(. Ja np. mam charakter dominujący i opiekuńczy wobec kobiet. Będąc obecnie chorym, chętnie poznałbym jakąś śwarną dziołszkę, która zaopiekowałaby się tym razem mną :). Niestety: ilekroć zaczynam interesować się jakąś kobietą, to znowu wchodzę w swój stały wzorzec: dominanta-opiekuna :(. Dlatego wolę siedzieć sam, bo na opiekowanie się kolejną kobietą nie mam już ani zdrowia, ani pieniędzy :( :D.

Gość gość
życie ogólnie tanie i łatwe nie jest :) A facet z jajami byle dziewuchy nie weźmie :classic_cool:

Gość gość
Zachowujesz się jakbyś miała uszkodzony gen, czy naprawdę chcesz mieć gościa który nachlany cię będzie tłuk po mordzie??? Miałaś super facetów bo wcale nie ciepłe kluchy tylko spokojni normalni ludzie!!! Kto myśli inaczej jest chory psychicznie skoro chce przemocy wobec siebie!!!

Gość gość
Wszystkie kobiety takich wolą, ja mogę przylać.

Gość gość
Zawsze te same teksty: ja - cudowna, wspaniała, konkretna, normalna inni - źli, do niczego, miernoty, łajzy.