Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vindictive

co robic w tej sytuacji

Polecane posty

Gość vindictive

Co bysię zrobili gdybyście się dowiedzieli że w klasie waszego dziecka córka nauczycielki napisala sprawdzian w domu?

Gość gość
Zgłosiłabym to do kuratorium i dyrektora szkoły.

Gość gość
Musiałabym mieć niezbite dowody że tak naprawdę było a nie bo ktoś tak gadał.

Gość vindictive
Mama dziecka uważa że nic się nie stało ale dla mnie to poważny problem i nie rozumiem dlaczego rodzice wiedzą o tym fakcie a noc z tym nie cuda zrobić. Szkoda mi innych dzieci bo to jest jawna niesprawiedliwość

Gość vindictive
Matka dziecka oficjalnie się do tego przyznała argumentując że dziecko było chore i taki był powód. Dla mnie żenujący.

Gość gość
norma. niech się Twoje dziecko uczy, że tak właśnie funkcjonuje świat, kolesiostwo i znajomości są wszędzie. poza tym czy komuś się stała krzywda? dziecko nauczycielki będzie niedouczone i tyle. inna sprawa, że ta cała szkolna nauka i wiedza wbijana do dziecięcych głów przed sprawdzianami to i tak o kant d*py otłuc, więc no przykro, ze inne dzieci się męczyć muszą, a córcia nauczycielki ma luzy. ale tak to już jest

Gość gość
Wg mnie tak właśnie powinna funcjonowac edukacja, a nie jak spęd bydła, gdzie każdy ma robić to samo w tym samym czasie. Bo w końcu smarkacz nie ma prawa mieć swoich spraw, co? Równie dobrze inne dziecko, mogłoby np. napisać sprawdzian na przerwie/na innej lekcji po cichu itp., ale wielu nauczycieli uważa to za obrazę majestatu bo zapowiedziałem na piątek i masz pisać w piątek.

Gość gość
Dyrektor tej szkoly to dupa. Zapewne wie o co chodzi ale i tak staniecpo stronie nauczyciela. Zlozcie oficjalna skarge na pismie do dyrektora. Poinformujcie tez w pismie ze informujecie organ prowadzacy a oni juz beda wiedziec jak postapic. Kuratorium na razie sobie darujcie. I tak stanie po stronie szkoly. W koncu tam tez pracuja nauczycile.

Gość gość
A może do papieża od razu :). To nie jest egzamin państwowy tylko sprawdzian, ktorego zasadniczym celem jest diagnostyka umiejętności ucznia. Po co nauczycielka miałaby oszukiwać?

Gość gość
Ale zaraz zaraz... kto powiedział, że skoro dziecko napisało sprawdzian w domu, to zaraz musiało być niesprawiedliwie ocenione? skąd wiecie, że mamuśka nie potraktowała dziecka jak każdego innego ucznia? Jaką ocenę dostało?