Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia21900

Mój facet ma za małego penisa co robić?

Polecane posty

Gość gość
Moja droga, miałam podobny problem. Powiedziałam o tym mężowi i długo rozmawialiśmy, nie chiałam odchodzić ale mocno teskniłam za czymś konkretnym. Mąż zaczął zabierać mnie do swinger klubu. Tam w jego obecności mogę zaszaleć z dużymi sprzętami. Mąż to lubi, sam przyprowadza mi panów których mu wskażę informuja ich uprzednio, że chcę być przedmuchana. Wracamy do domu i problem małego penisa nie istnieje.

Gość gość
a co na to ksiadz?

Gość gość
gość dziś I gdzie byli w tym czasie rodzice tego biednego dziecka, ja się pytam?

Gość gośaga2222ć
Ciesz się, że Twoj facet ma małego przynajmniej cały w buzi sie zmieści

Gość gość
gość dziś gość dziś Kobiety o drobnych piersiach nie powinny się rozmnażać. Mężczyzna o małym przyrodzeniu może spłodzić potomka, ale kobieta o drobnych piersiach tego potomka nie będzie już w stanie wykarmić. xxx Przy karmieniu wielkość piersi nie ma znaczenia. Gruczoły mleczne ignorancie się powiększają. Często piegi spokojnie karmią, a doniczki jeśli zbudowane są tylko z tłuszczu mleka nie mają.

Gość gość
Dziwne ze wśród tylu komentarzy i mundrości nie padło słowo "miłość".

Gość gość
gość dziś Kolejna chamska oraz prostacka w formie wypowiedź kobiety-kafeterianki.

Gość gość
im większy penis, tym szersze możliwości między gatunkowej kopulacji owiec krów i inne bydło, nie tylko małpiate :D

Gość gość
Też lubię wielkie, wiem o czym piszesz, współczuję ci.

Gość Jaja jak beretyyy
Dziewczyny z kafeteri lubią uprawiać seks z zwierzętami ! ! ! a najbardziej lubią to robić z koniami big penis :D

Gość magda906
Moim zdaniem najlepiej kupić tabletki na to na: http://sizepower.pl . Z tego co tam pisze to działają te tabletki idealnie. Będziesz zadowolona z rezultatów , jak większość osób.