Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna zoneczka

JAKIE DANIA SERWUJECIE SWOIM FACETOM ?

Polecane posty

Gość fajna zoneczka

Moj maz pracuje ciezko fizycznie i codziennie chcialby jesc mieso:P Ja preferuje jedzenie chudego miesa i warzywa do tego zupy itp ale maz sie tym nie najada. Doszlo do tego, ze ja gotuje dla siebie w p[olludnie i co innego dla niego pod wieczor kiedy wraca z pracy, problem w tym, ze nie mam pomyslu co mu przyrzadzac. Dzis robie mu golabki, jutro gulasz, pojutrze moze de volaje ale wiecej nie ma pomyslow. Podrzuccie cos :)

Mój mąż lubi jeść prosto ;) Całe szczęście ja też,bo nie wyobrażam sobie gotować dwa obiady :D Krokiety , pierogi , bitki w sosie,pulpety , zrazy , bigos,leczo , kotlety na rózne sposoby,spaghetti , lasagne ...

Gość gość
fasolka po bretonsku. plastry surowego boczku smazone z cebulka i pieczrkami . jajecznica z szynka , szpinakiem i zoltym serem.

Gość gość
To Ty nie pracujesz? Mój mąż pracuje i ja też. Więc serwuję takie dania jakie mam czas i ochotę zrobić. Gotujemy na zmianę. Mój mąż na szczęście nie jest uzależniony od mięsa. Je mięso i potrawy bezmięsne. Pracuje na budowie 10h dziennie. Czasem więcej. Piszę to, bo napisałaś jakby to, że Twój mąż ciężko pracuje fizycznie miało się jakoś do tego, że musi jeść mięso. To niemożliwe, żeby Twój mąż nie najadał się chudym mięsem, po prostu tak się przyzwyczaił i tak mu się zdaje. :P A możesz mu zrobić dużo rzeczy, schabowe, kotlety mielone na przeróżne sposoby, mielone z makaronem czy w zapiekance z ziemniakami, karkówkę z piekarnika, kurczaka gotowanego, smażonego, duszonego, nadziewanego... nic też się nie stanie jak dwa dni pod rząd zje to samo. Poza tym ryby też mają mięso.

Gość gość
ile robisz tych gołabkow ze starcza tylko na wieczor

Gość gość
a tam musi jesc mieso :D ja jestem wegetarianka pracowalam ciezko fizycznie a zawsze mialam energie do tego w ciazy mialam najlepsze wyniki z wszystkich w szpitalu sie dziwili, zelazo w gornej granicy... takze wiesz - twoj maz malo jeszcze wie :D jakby jadl regularnie co 3 h to by nie byl glodny. Owoc do reki jako przekaska.

Gość gość
gotuje to co wiekszosc kafeterianek dla chłopa mięcho,kluchy po co mu wydziwne obiady czy warzywa,byle tanio było

Gość gość
miecho kapucha ziemniory dla faceta homar dla mnie

Gość gość
Na szczęście mój facet lubi różnorodną kuchnię, ze wskazaniem na azjatycką, czy pracuje fizycznie czy nie :)