Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leżaczek bujaczek dla niemowlaka czy Warto?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w tytule. Urodziłam niedawno pierwsze dziecko i rozważam zakup leżaczka- bujaczka. Czy warto? JEśli tak, jaki polecacie? Pozdrawiam.

Gość gość
Nie warto

Gość gość
Oczywiscie ze warto.

Gość gość
Bezsensowny wydatek. Ale skoro masz nadmiar kasy...

ja mam i uważam że nie warto, przy moim dziecku się wogóle nie sprawdziło to, Mała teraz tylko w nim zupki i kaszki je bo jesteśmy na etapie rozszerzenia diety a tak to raczej leżał i zagracał mieszkanie jeśli już chcesz kupić to kup używany i jakiś tani bo nie warto w to inwestować moim zdaniem

nie warto, tym bardziej, ze dziecko powinno miec swobode ruchow, a nie siedziec w bujaku.

Gość gość
u mnie sie sprawdzil - maly nie chcial lezec na plasko calkiem wiec sobie w tym lezal - widzial co sie dzieje jednoczesnie byl w bezpiecznej pozycji. uzywalam jakos od 2go miesiąca do czasu aż nie siedział sam stabilnie - u nas sam siedzial tak w 100% jak mial 8 miesięcy. przy drugim dziekcu tez bym kupila. ja mialam taki z FP.

Gość gość
Jak najbardziej warto-np robilam obiad i dziecko zabieralam do kuchni ,prasowalam a obok dziecko patrzylo i sie bawilo.jest swietny jezeli chodzi o poczatki karmienia lyzeczka gdy dziecko samo jeszcze nie siedzi.teraz bede miala blizniaki i kupie 2 lezaczki-uzywane,bo swoj za wczesnie sprzedalam:-)