Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge dobrac stanika do karmienia

Polecane posty

Gość gość

nosze rozmiar 75g z takich firm jak fantasie, freya, panache. Nie chce jednak kupowac az tak drogich staników do karmienia i ciezko mi dobrac biustonosz w odpowiednim rozmiarze innych firm. Kupiłam mitex 80g- obwód za duży, w miseczce za mały. Kupiłam dalaja 75i- za duzy w misce, choc fason jest ok. Mysle jeszcze o ile wiekszy musze kupic, bo jak przyjdzie pokarm, to biust urosnie. mam 2 tygodnie do porodu

Gość gość
Zobacz na Comexim, Melissa, Ewa Michalak (możliwe, że w każdej z tych firm będzie inny rozmiar). I jeszcze taki "myk" polecam, możesz kupić "brytyjczyki" na ebayu za grosze i przerobić: www.stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html I na razie poczekaj z kupowaniem wielu staników, nie wiadomo, ile biust CI się powiększy po porodzie, ani jaki będzie jak przejdzie nawał.

Gość gość
no własnie chce kupic na razie 1-2 i zobaczyc. w sumie nie jest zły pomysł z tym przerobieniem...

Gość gość
Ja kupowalam w sklepie stacjonarnym, nie przez internet. Babla mi wszystko ladnoe dobrala. Wiedziala ile mniej więcej biust sie po porodzie powiekszy. Trafila idealnie.

Ciężka sprawa z takim biustem. Mi z 70 f powiększył się do 75k... Kupowałam w sklepie stacjonarnym jakiś model alles, ale to tylko na tydzień, bo za chwilę już miałam 70i. Nie przewidzisz o ile powiększy ci się miseczka. Może wyszukaj teraz jakiś dobry sklep z bielizną i po porodzie kupisz. Jeżeli biust bardzo ci się nie powiększy to mozesz przerobić któryś ze starych biustonoszy.

Gość gość
gość wczoraj , nie każdy mieszka w miejscu, gdzie jest porządny sklep z pełnym wyborem rozmiarów i fachową "brafitterką", i nawet w takich sklepach często wybór "karmników" jest mały. A co do przewidywania powiększania biustu to babka jest jasnowidzem czy jak? :D U mnie w pierwszej ciąży piersi rosły tylko w ciąży i po porodzie prawie się już nie powiększyły, a teraz karmię drugą córkę i na starcie miałam ponad 2 miski więcej niż w końcówce ciąży.

Gość gość
Ze względu na duży wybór rozmiarów i przeróżnych modeli warto wybrać sklep internetowy. Polecam: http://www.lovemum.pl/ Fachowa obsługa, bardzo pomocna jeśli chodzi o odpowiedni rozmiar. Sama skorzystałam z takiej porady i jestem bardzo zadowolona.

Gość aldonka85
A próbowałaś z Allesa poszukać? Myślę, że mają takie rozmiary, jakich potrzebujesz. :)