Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz bardziej podłamany

Czy istnieją jeszcze wierne kobiety?

Polecane posty

No właśnie. Czy istnieją jeszcze wierne kobiety? Takie, które nie zdradzają, nie oglądają się za innymi i nie fantazjują na temat innych. Przeglądając to forum mam wrażenie, że nie istnieją, albo tylko garstka, a te, które uważamy za wierne i mogące być wzorem tylko się dobrze ukrywają. A jestem facetem, który bardzo ceni w związku wierność. Eh... :( Proszę o wypowiedzi.

Gość gość
Patrzenie na innych to nie ozaka braku wiernosci i tak, sa wierne kobiety.

Gość gość
Tak - ja.

Gość gość
ciekawe stwierdzenie bo kobiety myślą w ten sam sposób o mężczyznach :D wynika z tego że ludzie są po prostu zazdrośni

Poprzez oglądanie się za innymi rozumiem spoglądanie z pożądaniem.

Gość gość
No to z pozadaniem na nikogo nie patrze. Jak widze przystojnego to zerkne, ale nie rozbieram go w myslach.

Gość gość
Są, kocham swojego męża i dla mnie liczy się tylko on :)

Gość gość
Oczywiście, że są :) jeżeli tak jak ja mają cudownego męża to po co mają szukać przygód z innymi?

Podobno są i takie, które cudownych mężów zdradzają... Sam nie wiem dlaczego. :( A co rozumiecie pod pojęciem 'cudowny' mężczyzna?

Gość gość
To czy ktos jest cudowny zalezy od oceniajacego. Nie ma listy wymogow ktore zapewnia, ze ktos cie doceni

Gość gość
a ilu znasz wiernych mezczyzn?

Gość gość
Te co maja cudownych mężów, a zdradzają nie potrafią docenić tego co mają..mój cudowny mąż nie jest ideałem, ma swoje wady- wiadomo jak każdy, ale poza tym wiem, że mnie kocha, że każdego dnia myśli o mnie, dba to bym była szczęśliwa. Jest mnóstwo drobnych gestów i tych większych, które go czynią cudownym. Długo by pisać :)

Gość ognie
Ja jestem wierna.bo kocham swojego męża

Gość gość
jesli fantazja o innym facecie to oznaka niewiernosci to nie ma na calym swiecie ani jednego wiernego faceta

Gość gość
Jak myślisz od czego zależy wierność ? Od tego jak kobieta czuję się w związku i jest to w wielu przypadkach powód do oglądania za kimś. Niestety ale mężczyźni bardzo często zapominają że nie tylko na początku związku powinno być cudownie ale kreować i rozwijać partnerstwo należy cały czas. Nie widzę problemu w fantazjach. To nie jest zabronione ani nie jest to zdrada a związek/malżeństwo/narzeczeństwo to nie więzienie. Ja jestem wierna ale mój facet etatowo stara się dotrzymać mi kroku. Pielęgnuję nasz związek jak zaczynam się pakować. Dziś nie zdradziłam a może przyjdzie taki czas że jednak będę potrzebowała inspiracji A nie wracamy z pracy on w telefon a ja "rób" co chcesz.

Gość gość
chyba tylko te siwe

Gość gość
Tak jestem jedna z nich brzydzi mnie zdrada gdyż wiem jaki to ból . ponieważ moj maz to robi od 13 lat

"Przeglądając to forum mam wrażenie, że nie istnieją, albo tylko garstka" No chłopie nie powiesz mi że siedzisz na tym forum i szukasz drugiej połówki... Tak nie jest, prawda? PRAWDA? No i nie sugerujesz się chyba tylko tym forum by wysnuwać takie stwierdzenia. Oświecę cie - na tym forum w większości przesiaduje młodzież. Nie szukaj tu nie wiadomo jakich wiernych intelektualistek.

Gość gość
No, ja nigdy nie zdradzilam. Na innych czasem patrze ale bez pozadania ;-). Podbudowalam ;-)? Glowa do gory, sa tylko pewnie nie siedza na glupich forach ;-)

Gość gość
ja nie tylko nie patrzę na innych ja nawet nie znoszę jak inni faceci się na mnie patrzą

Gość gość
nie ma ,wiec spadaj idz spac ;)

Gość gość
Są, moja żona jest wierna.

Gość gość
tak ,bo mądra kobieta od rana do nocy czyta mądre księgi ,zarabia pieniądze albo gotuje kaszki dla dzieci ewentualnie ukulturalnia się ,zabawy netem ?

Gość gość
"jesli fantazja o innym facecie to oznaka niewiernosci to nie ma na calym swiecie ani jednego wiernego faceta" x czyli co? wszyscy faceci to krypto-pedzie? :O

Gość gość
Istnieja ale na zdjeciu z komuni:-)

Gość gość
JA KOCHAM SWOJEGO chlopa,ale podczas seu gdy dochodze ,mysle o innym,inny facet mnie tak bardo podcnieca,pociaga,wiec co robi ?? :O

Wiernosc to oznaka miłosci, ale i szacunku do mèza/zony. Szacunku do związku, czegos wyjątkowego, co oboje stworzyli. Jak mozna to spaskudzic?