Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

smutno mi i czuję pustkę

Polecane posty

Gość gość
Mnie też smutno i czuje pustkę . Mam wrażenie , że się wypaliłam . Nie jesteś sam . Pocieszam Niedzielu

Gość gość
To poszukaj takiej ktora poslucha. tego kwiatu jest pol swiatu.

wiesz niedziel, jak to mówią - nie trać czasu na ludzi, którzy nie mają go dla ciebie. co to za przyjaciele, którzy zostawiają w potrzebie? każdy ma jakieś "swoje życie", moi znajomi mają rodziny i nadal mają dla mnie czas. więc sorry, jeśli ktoś chce mieć czas, to go ma. widocznie nie chce.

Gość gość
Prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie

Gość gość
Kto Ci taki glupi pomysl podpowiedzial zeby jechac z wioski do obcego miasta gdzie sie zle czujesz i nikogo nie masz?

Gość gość
To pogadaj z kims innym. Kogos na pewno znajdziesz. Jest troche ludzi z ktorymi fajnie sie pisze.

kto ci powiedział, że to twoja wina? jak jest do d**y to możesz to zmienić. może zadajesz się z niewłaściwymi osobami. na przykład takimi, które się odzywają gdy tego potrzebują, a poza tym mają cię w tyłku :o

Ale ze mną się fajnie nie pisze, jestem nudny, a ludzie z którymi się fajnie pisze oczekują że im też się z drugą osobą będzie fajnie pisać. Jestem nudny, małomówny, spokojny... w dzisiejszych czasach trzeba być rozrywkowym i wygadanym żeby móc z kimś porozmawiać albo żeby mieć znajomych.

ale skoro ktoś z tobą pisał, to chyba masz jakieś zalety. no nie wiem, jesteś przystojny albo zabawny. jeśli to kobieta to pewnie jej się podobałeś, skoro dużo pisaliście :) może gdyby mieszkała bliżej to byłoby z tego coś więcej.

Gość gość
Kto Ci takie bujdy powiedzial?

Gość gość
A widziales sie chociaz z kims?