Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spełniłem prośbę mojej ex.

Polecane posty

Gość gość

Krótko o przeszłości. Pobraliśmy się młodo,ona 22 a ja 21 lat.Po roku urodziła się córka.Mieszkaliśmy na stancji.Potem ona dostała korzystną ofertę pracy w Niemczech.Córeczka była trochę odchowana,zajęła się nią teściowa,ja tyrałem. Jak grom z jasnego nieba pozew o rozwód.Próby rozmów i ratowania związku z mojej strony nie zdały się na nic. Okazało się,że poznała tam Szwaba,majętnego,wszystko miała na pstryk.Tak w wieku 26 lat zostałem rozwodnikiem. Nie związałem się z nikim ponownie,czasami jakieś kobiety na krócej lub dłużej.Z córką mam dobry kontakt. Moja ex 10 lat po rozwodzie złożyła mi propozycję spędzenia wspólnie weekendu.Mały hotelik wśród jezior i lasów,niewielu gości.Wynajęty najlepszy pokój.Jej prośba:"wyyruuchaj mnie jak za naszych najlepszych czasów,przez weekend nie wychodź z mojej pipy". Od czasu rozwodu oczywiście nie byliśmy w łóżku. A tej jej szwabisko starszy 15 lat od niej i raz w tygodniu a ex kobieta jak łania,potrzeby ma. Tak więc pieprzyliśmy,się,gadaliśmy,jedliśmy i znowu pieprzyliśmy Mogła by z takimi prośbami przyjeżdżać częściej Rozstaliśmy się bez żadnych ustaleń. Uścisk dłoni,całus i każde w swoją stronę.

Gość gość
Żalisz się czy chwalisz?

Gość gość
22:03 ani żali ani chwali. To tylko urojenia i halucynacje z głodu i głupoty.