Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa663

Porodowka Raciborz czy Rydultowy ?

Polecane posty

Gość ewa663

Witam. Musze wybrac szpital do porodu. Zastanawiam sie nad Raciborzem, a Rydultowami. Opinie sa podzielone, a moj termin zbliza sie. Drogie Panie, jesli moglbyscie doradzic lub opisac swoje doswiadczenia z porodu w ktoryms z ww szpitalu.

Gość gość
wśród moich znajomych zdecydowanie większość wybiera Rydułtowy jednak... Ja sama (w ciąży jestem obecnie) z tych dwóch wybrałabym również Rydy. Wiele zależy też od tego czy lekarz, u którego prowadzisz ciążę pracuje w którejś z placówek. Pozdrawiam i szczęśliwego rozwiązania życzę :)

Gość ewa663
No wlasnie moj lekarz prowadzacy jest w jednej i drugiej miejscowosci :/ A ja slyszalam rozne opinie na temat tych porodowek, wiec nie wiem juz sama.

Gość gość
hmmm to do którego lekarza chodzisz? ja słyszałam, że dużo lepsza opieka położnych jest w Rydach, podobno w Raciborzu też wiele się zmieniło, ale jednak koleżanki dalej wybierają Rydułtowy...

Gość ewa663
Do Dr.Paligi. O Raciborzu tez slyszalam poprawe, ale wlasnie zadna moja znajoma tam nie rodzila :/

Gość gość
ale Paliga nie pracuje w żadnym z tych szpitali... moje trzy bliskie koleżanki rodziły w Raciborzu. Jedna ma opinię że było ok, a dwie kolejny raz wybrałyby drugi proponowany szpital. Inne moje koleżanki rodziły w tym drugim i każda poleca. jedna rodziła w Katowicach i tez poleca. No nic. musisz się zdecydować i tyle. pozdrawiam.

Gość gość
Ja w czerwcu tego roku urodziłam synka w Rydułtowach i bardzo polecam ten szpital. Opieka położnych i lekarzy super. Z tego co zaobserwowałam to każda pacjentka ma taką samą profesjonalną opiekę bez względu na to czy jej lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu czy nie. Jeszcze raz polecam.