Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sukiereczek26

Narzeczony ze mną nie chce współżyć

Polecane posty

Gość gość
Hej, Nie cztytałam całego wątku ale mogę Ci podpowiedzieć jak było u mojej znajomej. Jej facet też nie chciał seksu i ostatecznie stwierdził, że to dlatego że pewnie ona go do końca nie pociąga. Rozstali się, a potem do siebie wrócili. W międzyczasie obydwoje doszli do wniosku, że facet nie chce seksu bo- ma kompleksy. Zapuścił się, przytył, miał mniej energii, za to co raz większy brzuch. Zaczął chodzić prawie codziennie na siłownię, poprawił kondycję i sylwetkę i nagle mu temperament wrócił ;]

Gość gość
Masz racje jest mi przykro ze moj penis nie ma stycznosci z pozostaloscia po poprzednim posilku i omija mnie ta "przyjemnosc". Mam nadzieje ze chociaz go myjesz przed ponownym wlozeniem do buzi:D

Gość ladymelady
Uciekaj od tego gościa! dobrze Ci radzę. Miałam narzeczonego kiedyś 5lat mu poświęciłam. Na początku seks codziennie itp. jestem typem takiej kobiety jak Ty, preferuję anal,oral itd. było super...przez pierwsze 2 lata! Potem zamiast codziennie,zaczeło być 4x w tygodniu... bo kolejnym roku 2x tygodniu..póżniej 1x w tygodniu, a aż w końcu jeden x w mięsiacu. Na kilka miesięcy przed odejściem od niego zaznaczałam w kalendarzu stosunki!! i 3 ostatnie miesiące były zerowe :) Kochał mnie,błagał..ale kopnęłam go w dupkę I dobrze teraz mam męża(jesteśmy już 6lat po ślubie) i bzykamy się codziennie!!lub co drugi dzień i dalej jest z***biście. Więc nie wahaj się tylko szukaj kogoś,kto ma podobne libido. powodzenia,pozdrawiam! /lady

Gość gość
Nadstawilas dupki i sie kolo znudzil. Jestes dla niego zbyt nudna-dla mnie tez bys byla bo mialem taka laske kiedys i juz ze swoja obecna tego nie zrobie bo to kobieta ktora szanuje a te inne pakuje sie w anal te ktore sie cenia nie zrobia tego-czytaj nie nadstawia groty nestle. Pisal tu ktos o jednorozcu odnoscie lasek ktore daja w anal-ja szukalem takiej co nie daje i to byl wyczyn!

Gość cameltoe
Ta ostatnia odpowiedź z wczoraj to raczej tęsknota za analem i wmówienie sobie takich bzdur :-P to co chodziłeś i wybierając kobietę pytałeś się ;walisz się w dupę? - nie ! No to będziesz moja bo jesteś porządna ?

Gość cameltoe
Dodam jeszcze że prawie wszystkie kobiety robią to dla swoich facetów i tylko dla ich przyjemności oczywiście są też wyjątki . Moja żona pozwala raz na jakiś czas i to tylko ze względu na to że mnie kręci od czasu do czasu się tak zabawić a wiem że poźniej nie czuje się rewelacyjnie z tym to jest poświęcenie a nie głupoty takie pisać

Gość gość
Nie wolno dawać wszystkiego z siebie, bo każdemu się znudzi. Faceta zawsze trzeba trzymać w niedosycie, wtedy zawsze ma ochotę. Pewnie pi/ździsko i du/psko tak ci się rozciągnęło, że facet nic nie czuje.

Gość gość
Taki niedosyt to nic mądrego kobietki :) Też dostawałem w nagrodę ? Ale dorabiałem na bokach i tyle miała z tego.

Gość gość
to przecie zaden problem mozna se pomachac 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Przestań spamować swoimi śmieciarskimi filmami, tępa raszplo :O

Gość gość
Autorko, nie mailuj z wilkiem - to beznadziejny, niezrównoważony erotoman- gawędziarz.

Jeden Pan tutaj dobrze stwierdził, że jeśli mężczyzna nie dostaje czegoś od swojej kobiety to znajdzie się inna, która da jemu to, czego nie ma w domu i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej, a jeśli uważa, że tak właśnie jest, że nie spełniając fantazji swojego wybranka postępuje słusznie to ok ;) Nie będą podawać tutaj przykładów znajomych, którzy przez brak zaspokojenia z drugiej strony (mówię tu głównie o mężczyznach tych niezaspakajanych ale wyjątki się zdarzają ) szukają ujścia dla swoich fantazji w ramionach innych kobiet. Ciężko w obecnych czasach znaleźć człowieka (kobietę/mężczyznę), który chociaż raz nie pomyślał o małym skoku w bok tak dla sportu, nie mówię tu o jakimś głębszym uczuciu. Obecne czasy nauczyły nas, że seks to pewien rodzaj sportu jak bieganie, jazda na rolkach itd. Idziesz się pomęczysz, wypocisz, spuścisz z krzyża i wracasz do domu w objęcia ukochanej/ukochanego.. Taki mamy klimat ;)

Gość gość
Feromony dają bardzo duży efekt, przynajmniej mi dawały. Faceci w pracy byli jacyś milsi, ciągle zagadywali a mąż chciał się ciągle kochać.:D kupiłam mały flakonik na dyskrecja pl i wystarczył na bardzo długo. :)