Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi mojego byłego i jego cudownego penisa!

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu napisałam mojemu byłemu, że mi go brakuje a zwłaszcza sexu z nim. Może to nie była miłość, ale silne pożądanie i pragnienie. Uwielbiałam mu robić loda i wszystko bym dała żeby móc jeszcze kiedyś mu to zrobić. Po dwóch miesiącach odpisał, że chyba mu odbija po tym co mu napisałam a jak spytałam tzn? to odpisał że sam nie wie... to ja znowu mu napisałam erotyczne wyznania a on na to, że to już przeszłość i jest mu głupio i ma wyrzuty że tak to wspominam...nie wiem o co mu chodzi... najpierw daje mi coś do zrozumienia a potem, że nie ma do czego wracać...chyba się odezwał tylko po to żeby mi na złość zrobić... ;/

Gość gość
Mam tak samo!

Gość gość
tylko sex wam w glowie dziewuchy:O

Gość gość
Przestań sie poniżać, autorko.

Gość gość
Nie tylko sex...ale mam czasem takie naloty że strasznie mi tego brakuje głównie z moim byłym bo napprawdęę był cudowny... Masz tak samo tzn?

Gość gość
Miałam faceta którego nie wiem czy kochałam ale seks był najlepszy na świecie. I niestety mój mąż obecny nie potrafi temu dorównać. No dalej zjedzcie kobiety które mają potrzeby :)

Gość alejajaja
weźcie się zruuu -hane dziury schowajcie i idzcie się poniżac gdzie indziej

Gość gość
Biegnę :)

Szczerze??? Najlepiej połączyć te dwie "rzeczy" miłość w sensie uczuci i niesamowity seks. Jeśli nie znajdziesz tych dwóch cech w jednym facecie to szkoda zachodu.. Ja mam teraz podobnie facet którego kocham a który ze mną nie chce sypiać ;)A jak sypia to raz na miesiąc więc mam wibrator robi to czego narzeczony robić nie chce

Gość gość
Masz rację ! :)

Gość gość
Wiadomo, ze w idelanej bajce facet ma fantastyczny character, wyglada ja z zurnala, swietnie zarabia, opiekuje sie dzieckiem i dmucha jak actor z p****la. Niestety, rzeczywistosc jest inna i trzeba isc na kompromis. Jesli myslicie dupa to popedzicie za takim, ktory was porzadnie dmuchal. Jesli glowa, to postawicie na inne zalety. Wybor nalezy do was.

Sądzisz że trudno znaleźć faceta który ma świetny charakter i jest dobry w łóżku? Myślę, że tacy istnieją... Ba nawet jednego takiego znam tylko ma status "mój były, którego zostawiłam bo chciałam znaleźć lepszego" Efekt? Tylko mi się wydawało że znalazłam lepszego..

Gość gość
oczywiscie, ze istnieja, ale jak ktos tylko i wylacznie leci na zwinna palke, to niech pozniej nie miauczy, ze w innych sprawach facet juz nie jest takie kozak. Kazdemu zycze polaczenia wszystkich fantastycznych cech w 1 ciele, ale zycie to nie zawsze bajka :-)

Gość gość
a co sądzicie o tym że najpierw się odezwał po tych smsach że mu po nich odbija..bo ja odniosłam wrażenie, że chce mnie do czegoś zachęcić... a potem pisze że to przeszłość...o co mu tak naprawdę chodzi??

Gość gość
Watek faceta porzuconego przez kobietę.

Gość gość
.....bo pewnie ma juz kogos , jakas cudowna piczke do lizania itd.