Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamuska_24h

Prezent na Mikołaja dla dwulatka.

Polecane posty

Rodzice kupuja praktyczne prezenty, zatem może od cioci/wujka/babci/dziadka mozna dostac cos bardziej szalonego? Mam dylemat, mikołajki za miesiac, a nie wiem co kupic chrzesniakowi... ma 2 latka i jest kochanym urwisem ;)

puzzle, ksiazeczki, lego duplo, gry 2+... jest masa rzeczy, ktore mozna kupic 2latkowi, pytanie tylko, co ma, a czego nie ma.

Gość KatarzynkaR
No właśnie ja też się zastanawiam. Mój chrześniak ma 3 latka. podobno te klocki lego duplo są bardzo intuicyjne i bezpieczne, bez malych elemntów. Nawet znalazłam w promocji. Podsyłam linka jak by ktoś chciał. http://selgros24.pl/Dla-dzieci/Zabawki/Klocki/LEGO-DUPLO/KLOCKI-LEGO-DUPLO-DU%C5%BBA-FARMA%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0-10525/2_54940.do

Gość gość
my kupujemy kuchenkę w walizce

Gość gość
A to nie jest tak, że na mikołajki daje się mały podarunek? @_@ Szaleństwo! Wystarczy p*****lka. Ja kupiłam w zeszłym roku swojej 2 letniej córce mała część do ciastoliny i z czasem dokupuje inne. Radość na calego :-) Wytlumaczylam córce, że Mikołaj teraz jest malutki i nie ma siły żeby duży prezent przynieść ale urośnie i jak będzie grzeczna to przyniesie duuuuzy prezent :-)

Gość gość
ja jestem mama dwulatka i mojemu synkowi najwiecej radosci sprawiaja klocki duplo-juz tu wspomniane, wszelkiego rodzaju koparki (ma bzika na ich punkcie) ciuchcie (tez ma ta z linku wyzej z ikei-udany zakup)no i play-doh

Gość gość
Nie otwiera się mi link, ale jeśli jest to kombinezon taki typowy jak te wszystkie "zwierzątkowe", tzn. kaptur z uszkami, w cętki, paski czy prążki charakterystyczne dla danego zwierzęcia, to ja jestem na nie. Słodko w takim wygląda kilkumiesięczne dziecko, ale dwulatek śmiesznie. Postawiłabym na Twoim miejscu na wygodę i zamiast kombinezonu zakupiłabym komplet- spodnie ocieplane+ kurtka- ale błagam, byle nie żadne zwierzątko, bo to nie halloween:)

Gość gość
To ja 16:10- znalazłam ten kombinezon i mówię: nie- dwulatek w zimie szaleje na dworze, jeździ na sankach, lepi bałwana- to już nie jest wózkowy niemowlaczek:) Jak sobie wyobrażasz aktywność w zimie w takim "misiowym" kombinezonie"? Poza tym, one wcale nie są aż tak ciepłe- raczej na późną jesień/wczesną wiosnę. Postaw na coś ocieplanego/nieprzemakalnego/praktycznego!

Gość gość
Dopiero co pisałaś że rodzice są od praktycznych prezentów. Chcesz ulżyć rodzicom czy zrobić frajdę maluchowi? Bo z kombinezonu na pewno się nie ucieszy. Nie mówiąc o tym że ten akurat jak na zimę wybitnie nietrafiony, gdzie niby dziecko ma w tym chodzić? Na podwórko za cienki i niepraktyczny, w domu za ciepło. Nie mówiąc o tym że dwulatek wyglądałby w nim jak pajac, to faktycznie jeszcze u niemowlaka ujdzie...

Gość Miamia555
W ubiegłym roku córka (miała wtedy dwa latka) dostała na Mikołajki organki z mikrofonem i była z nich bardzo zadowolona. Do tego jako dodatek (zgrany na płytę) dostała wideo od Mikołaja z http://www.listymikolaja.pl/ i wszystkim wkoło się nim chwaliła, że Mikołaj wysłał do niej wiadomość w postaci filmu. :)

Jednak postawię na kombinezon - może dla niektórych wydać się śmieszny, ale od tego są ciocie-klocie, dodam trochę radości do standardowej garderoby. Z pierwszym śniegiem zabiorę malucha na sesję foto - będzie miał super zdjęcia!