Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aliiicjjaaa

Kobieta po 30 stce wygląd i seks

Polecane posty

Gość Aliiicjjaaa

Założyłam podobny wątek na "życie po 30-stce" ale postanowiłam napisać jeszcze tu, bo ma to związek z erotyką. Mam 34 lata i jakoś ostatnio (a właściwie dziś  ...) podłamałam się trochę swoim wyglądem. Jak byłam w liceum i na studiach byłam jedną z ładniejszych dziewczyn w moim towarzystwie, właściwie mogłam mieć chyba każdego chłopaka którego chciałam... Faceci oglądali sie za mną na ulicy, zaczepiali. Mialam zaje/biste cialo, bardzo seksowne... Dziś też nie jest źle ale jednak gorzej 😭 Nie mam dzieci, mimo to utyłam od tamtego czasu ok 8 kg i wyglądam po prostu gorzej   I jakoś nie moge schudnąć  :-( Ogólnie nie jest ze mną najgorzej ale jakoś nie czuje się tak atrakcyjnie i seksownie jak wtedy.  I nie chodzi tu o zadbanie, bo to jest. Głównie chyba ta waga... Nawet jak uda się zrzucić mi np 3 kg z trudem, to po chwili wracam do tej wagi . Co o tym sądzicie? Czy uważacie że np 34 latka moze mieć tak samo ładne i seksowne ciało jak np 25 latka? Jestem podłamana....

Gość gość
Oj moze moze

Gość gość
Alicjo to ja podłamię cie jeszcze bardziej. Moje ciało mimo, ze mam 32 lata jest lepsze niz 10 lat temu a mam dziecko. A waga taka sama jak w liceum. Jak widać dobre geny ot co bo żadnej diety nie stosuję. I ten co mnie widzi po raz pierwszy nie może uwierzyć, że urodzilam :) A ty piszesz 8 kg do przodu wow nieźle się zapuściłaś.

Gość Aliiicjjaaa
Myślisz..? No mam właśnie nadzieję... Tak jak mówię, nie wyglądam źle a nawet pewnie dobrze, faceci się dalej za mną oglądają ale ja nie czuję się jiz tak samo seksownie. Chyba głównym powodem jest ta waga. Nie jestem gruba ale brzuszek wystaje, uda troszkę za grube :-( A np mi okropnie nie podobają się grubsze kobiety, uważam że tylko szczupłe są seksowne (dla mnie). Dlatego sama siebie przestałam do końca akceptować, nie czuje sie seksownie w swojej skórze 😭

Gość gość
Owszem może, ale braku rozumku niestety nie da się uzupełnić.

Chyba żartujesz. Ja mam 33 lata i wyglądam świetnie i świetnie się czuję. Recepta na to jest tylko jedna: każdego dnia intensywnie pracuje nad sobą. Rano jogging, nie ma zmiłuj. Czy mam humor czy nie -makijaż, fryzurka, piękna bielizna, seksowne spódnice, obcisłe rurki i szpilki, szpilki. Od razu lepiej się czuję. Raz w tygodniu wieczór z koleżankami, bo nie mam dzieci. Dwa, trzy razy w tygodniu pilates. Raz, dwa razy w tygodniu restauracja, kino lub imprezka z ukochanym. Do tego intensywne życie zawodowe. I leci. Ale powiem ci, że kiedyś złamałam nogę i jak siadłam na kanapie to zasiedziałam się i utyłam 6 kg i nic mi się już nie chciało. Nie można się poddawać i pozwolić sobie na nudę. Trzydziestka to najlepszy wiek dla kobiety! :D A seks zawsze i wszędzie :D I to jest to! :) Nie załamuj się!

Gość Aliiicjjaaa
Nie wiem czy geny bo np moja mama jest szczupła i zawsze była. Po prostu WIEM TO,że za malo sie ruszam, mam siedzący tryb życia i jem późno wieczorem największy posiłek :-( Zdrowy ale np 22 :-(

Gość Aliiicjjaaa
Inessa van der Evel dziekuję Ci za wsparcie! Wiem, właśnie tak powinnam zrobić. Ale mnie dopadł jakiś len okropny :-( Mam okropnie siedzący tryb życia i często nic mi się nie chce :-( Chce zapisać sie na fitness a nie moge tam dotrzec od kilku miesięcy chociaż plany są... :-((( Okropnie ciężko mi się zmobilizować! Dopiero dziś uświadomiłam sobie że faktycznie się zapuściłam. Chociaż seks uwielbiam ale nie podoba mi sie moj wystajacy brzuch 😭

Ze swojego doświadczenia powiem ci, że najlepiej trenować z kimś kto da ci kopa, kiedy powiesz:dziś mi się nie chce. Mój facet biega więc to on zwleka mnie z wyrka, nieraz jestem wściekła, ale jak się przebiegniemy jestem szczęśliwa. Co do pilates chodzę z dwiema koleżankami i jeśli jedna nie chce, dwie jej marudzą :) Ja tez mam dni kiedy mam ochotę położyć się przed telewizorem i nic nie robić, ale powtarzam sobie: jeśli nie teraz to kiedy. Mam nawet taką dużą półkę, gdzie gromadzę książki do przeczytania na emeryturze :D. Jak patrzę na nie to przypomina się, że na emeryturze będę odpoczywać, a dzisiejszy dzień należy do mnie, bo wciąż jestem młoda i piękna ;)

Gość Aliiicjjaaa
Pięknie powiedziane! Muszę to sobie wyryc w głowie. I wiem że powinnam zacząć od jutra a najlepiej od teraz, prawda? WIELKA ZMIANA OD DZIŚ :-D

Od jutra się nie liczy. To tak jak ktoś idzie na dietę i mówi: od jutra i zjada zapas słodyczy w domu. Od teraz... odkładamy czekoladkę, wypluwamy cukiereczka, bierzemy się do roboty. :D Naprawdę najgorsze dla człowieka jest siąść i... siedzieć. Kiedyś ten sam problem miał mój kuzyn, przekonywałam go żeby się ruszył, bo w wieku 35 lat miał brzuch jak dynia. Dziś jest mistrzem. Nie dorastam mu do pięt co on wyczynia na rowerze i w joggingu. I nawet trzecie dziecko spłodził w tej formie ;)

Gość gość
wszystkie baby po 30 są brzydkie i nie potrzebują już seksu:P

Gość Aliiicjjaaa
Dzięki :-) Podniosłas mnie na duchu i troszkę mi lepiej. Moze mi tez się uda! To zaczynam OD TERAZ!

Gość gość
nigdy nie jest za późno na zmiany , na początek możesz zacząć od krótkich podstawowych ćwiczeń 15 - 30 minut dziennie,jeśli nie lubisz biegać na dworze dobrym rozwiązaniem będzie stepper albo ergometr

Gość gość
dziewczyny odnosnie facetow.... pameitajcie nie ma reguły dla nas... nas krecicie zawsze, jesli prowokujecie,s zczujecie itd, zawsze bedziemy mieli na was ochote:) hm... i mowi to osoba, gdzie w domu moja nic nie prowokuje... :(

Gość gość
Zebrało się stado starych panien (niby że bizneswomen) i pocieszają się w swoim smutnym samotnym życiu. Brawo :)

Gość gość
Matko jedyna! Toż to dyskusja na poziomie nastolatek :-D po 30-ce. Nawet wypracowany w pocie czoła idealny wygląd nie zrekompensuje braku rozumu :-( i tym martwiłabym się raczej,a nie tym,że nie wyglądam już jak licealistka.

Gość gość
ja mam 34 lata i 4 kochanych dzieciakow nie wyglądam jak z okładki ale gruba tez nie jestem.Dbam o siebie by sama siebie się nie wstydzić,mam kochanego meza i szalejemy za sobą uwielbiam się z nim kochac :) nie wyobrażam sobie by nie było miedzy nami seksu... powiem jedno dopiero teraz jest cudownie odkrywamy rozne rodzaje seksu:) dbajmy o siebie na tyle ile możemy sobie pozwolić nie zwalajmy wszystkiego na facetow bo oni tez potrzebują komplementow,pieszczot oraz po prostu zainteresowania tak jak i my.Wyglad wyglądem ale zycie codzienne jest tak samo ważne.

Gość Dareeeeeeeeek
Alicja - jakie masz proporcje wzrostu do wagi?

Gość gość
Daj zdjęcie swojego ciała ocenimy

ło rety, brzmisz jak 50tka, a nie 30-tka:):) Bierz sie za siebie i nie jęcz. Ja urodziłam dziecko, a powiem nieskromnie, ze wyglądam i lepiej sie czuję niż jak miałam 20. Z racji bycia matką tryb życia mam mega *****iwy, na wszystko jest za mało czasu. Może tu jest Twój problem? Ze masz go za dużo i o pierdołach myślisz? Znajdź sobie jakis cel, pasję, hobby i działaj! Całe życie przed Toba kochana :)