Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaxzx

Bardzo proszę o opinię.

Polecane posty

Gość ewaxzx

Witam. Poniżej wklejam teksty rozmów 16-letniego chłopaka z 29-letnią kobietą. Bardzo proszę o opnię czy według Państwa są tam niepokojące sygnały i czy powinnam w to zaingerować. Chcę dodać, iż ten chłopiec jest dla mnie bardzo bliską osobą i nie chciałabym, aby stała mu się krzywda ze strony tej kobiety, która również należy do mojej rodziny (jest zamężna). Proszę o szczere odpowiedzi. Dziękuję;) ona- Co robisz? on- Relaxowalem sie piwko sobie strzelilem po Ciezkim dniu nauki ona- O kurczę !

Gość ewaxzx
ona- Co robisz? on- Relaxowalem sie piwko sobie strzelilem po Ciezkim dniu nauki ona- O kurczę !

Gość ewaxzx
on- A jak :D wkoncu sie nalezalo :D ona- A jakie? on- 5.3 ona- Ale jakiej marki? on- Aaa nie nie o oceny mi chidzilo ;) perle mocna w puszcze pilem ;) ona- A gdzie takie mocne i gorzkie pijesz on- Nie jest gorzka !:) delikatnie slodka dla mnie :) ona- A 5 I 3 za co dostales? Uuu to jak kobieta smakuje on- 5 z angielskiego a 3 z chemi za spr ona- no to niezle on- Zaraz mezusiowi pokazesz ;) ona- Nie mezulek w pracy wiec spoko. Rozumiesz. A co z pannami twoimi? on- Za duzo tego :) bo ja mozna powiedziec ze z wieloma ona- Ale mozesz bardziej sprecyzowac? on- Tak nie pisze z jedna tylko z paroma i wybieram najfajniesza ona- Ogladales Jakis horror on- Niee ona- A ja obejrzałam tamten Do konca on- I jak ? ona- Mocne były wstawki on- Zwykle. Nic jakiegos takiego;) ona- No były scenki. Ostre. Ja na ogół takich unikam. Zboczonych on- Na dyskotece w lazience lepsze sa

Gość gwoli wyjasnienia
Rozmowa na bardzo wysokim poziomie, na pewno sie oboje od siebie duzo ucza.

Gość ewaxzx
zgadzam się z Tobą. Ta rozmowa niczego nie uczy. Według mnie dziwne jest też to, że prawie 30-letnia kobieta wciąga do dyskusji na powyższe tematy dojrzewającego chłopaka. Dlatego też chcę poznać opinię innych, bo nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość gość
żeby29 latka traktowała 16 letniego chłopca jako partnera do rozmowy ? musi mieć niski poziom intelektualny

Gość ewaxzx
wklejam kolejny tekst. ona- Co ulubiony szwagierek Robi? on- niedawno ze szkoly wrocil relaxuje sie ona- Uuu a w jaki sposób się relaksujesz? on- konwersuje z kolezankami :) ona- Ty zboczencu

Gość ewaxzx
ona- Co ulubiony szwagierek Robi? on- niedawno ze szkoly wrocilem on- czemu ? ona- Bo podrwasz malolaty on- jakie malolaty :) skad mozesz wiedziec ? ona- A co dorosłe???? A wolisz jakie? on- dojrzalsze wole dojrzalsze :) za malolaty sie nie biore przewaznie dwa lata starsze i nie mam problemow zadnych :) ona- Jakich problemów? on- zeby dobrze z nimi rozmawiac ona- Masz jakąś na oku? on- no pewnie :)

Gość gwoli wyjasnienia
Pisze "ulubiony szwagierek" wiec moze jest faktycznie cos na rzeczy. Ale on sie dobrze broni. Jeszcze troche i moze uda sie jej go omotac bo chyba ma to w zamysle. Obym sie mylila.

Gość ewaxzx
Wg mnie ta osoba ma bardzo niski poziom intelektualny. Zastanawia (i przeraża) mnie fakt iż dorosła kobieta wypytuje/wciąga małolata do rozmowy na tematy seksualne. Osobiście odbieram to jako coś niepokojącego. Chciałam się z Wami tym podzielić, aby poznać Wasze opinie na ten temat jak również dowiedzieć się jak w tej sytuacji postąpić

Gość gość
uwazam, ze to staje sie niebezpieczne

Gość gość
myśle że babka jest pieprznieta i on sie jej podoba, kręci ją , szuka podtekstów, przyczepiła sie do niego ja na takiego chłopaka patrzylabym jako ciocia , starsza koleżanka która ma prawo go pouczać a nie jako dziewczyna na równi nonsens :O

Gość gość
te polskie bachory to glupsze sa od rodzicow jezeli to moziwe 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Daj sobie z tym spokój chłopak mądry i inteligentny jak mało któren dorosły chłop. Moim zdaniem ona poruszyła z nim temat dlatego że go lubi i poprostu uważa go za dojrzałego mężczyzne. A Panie na górze niech nie mówią że ona powinna z nim inaczej rozmawiać w sensie że jak starsza siostra czy coś. Bo chłopak nie jest mały i niech sobie sam z nią radzi ( a właśnie widać że mu to się udaję) dlatego tak uważam bo w życiu nie raz znajdzie się w podobnych sytuacjach.

Gość gość
Bachorem to Ty jesteś sądząc po Twoim wpisie i pewnie rodziców nie miałeś.