Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada zostawić dziecko u babci na noc a samemu iść na andrzejki ?

Polecane posty

Gość gość
no i co z tego? czy ty wiesz co sie stanie jak dziecko AKURAT WTEDY dostanie bardzo wysokiej goraczki albo stara rura zajeta bachorkiem spali pol kuchni bo zapomni z przejecia wylaczyc wode? wezmiesz na siebie taka odpowiedzialnosc ? :P twoje dziecko i twoj obowiazek skonczylo sie latanie po imprezach :P, :P, :P glupie dziecko - idz i baw sie dobrze :D

Gość roukola
Ja swoje zostawiłam na wieczór (wróciłam po północy) opiekunce kiedy miało 3 miesiące. Wcześniej chyba bym nie zostawiła.

Gość gość
Milo ze strony teściowej skoro sama zaproponowała. Doceń to (i nie wykorzystuj jej dobroci w przyszłości:D ). Jednak uważam że takie niemowlę to sama powinnaś mieć na oku. Andrzejki będą też za rok:)

Gość gość
Ja miesiecznego dziecka bym nie zostawila.Ale to ,co mnie rozklada na lopatki,to "czy wypada"Takie prowincjonalne :O

Gość gość
No prawda,najwazniejsze "czy wypada" :D :D :D

Gość gość
Z tesciowa? Nigdy w zyciu!!!@!

Gość gość
Przeciez to nie twoja tesciowa,ty wyzej :O

Gość gość
Dajcie spokój. Idź i baw się z mężem. Taka odskocznia potrzebna w związku. Bo jak będzie ciągle dom i dziecko przez dwa lata, zero chwili dla was to małżeństwo szybko się rozpadnie :) ja urodzilam 5 grodnia i poszlam na sylwestra ;) nikomu krzywda się nie stała :) byłam cały czas pod tel. W tej samej miejscowosci. I co roku spedzam sylwestra z mężem a dziecko z dziadkami :) i maja radoche ze wnuczek na noc :) jutro tez zostaje u dziadków a my mamy wieczór dla siebie, a ma juz niecałe 3 lata

Gość gość
A i dodał ze zostaje z moimi treściami :) i bawi się świetnie :) moja mama z nim nie zostaje bo ma takie samo podejście jak wy. Z dzieckiem do 18 lat :/ o zgrozo :/ kocham swoje dziecko nad życie, ale nie jestem tylko matką, ale tez żoną i kobietą. :) pewnie mnie zaraz oplujecie jadem ze jestem wyrodna :) a i dodam ze karmilam mm i odkąd syn skończył 1,5 roku to pracuje :) pozdrawiam matki polki z laktacja zamiast mózgu ;)

Gość gość
A może dziadkowie też chcieliby pójść na sylwestra,a nie chcą Ci odmawiać,hę??;)

Gość gość
do wyzej-to,co piszesz,wcale nie uprawnia cie do myslenia,ze masz wiecej mozgu

Gość gość
Ja ich nie pytam :) to oni mnie pytają czy przywioze im małego na sylwestra :) raz powiedzialam ze nie idziemy to oni żeby i tak im przywiezdz bo chcą z wnuniem posiedziec :)

Gość gość
no pewnie :O

Gość gość
Jak to- czy wypada? Czy nie robicie komuś problemu? Nie, skoro babcia sama chce, proponuje to i widzisz że ogarnia opiekę. Czy będzie ktoś na to krzywo patrzył? Pewnie tak, mało kto zostawia noworodka żeby iść na imprezę. Generalnie wasza sprawa, ja bym odczekała do Sylwestra, ale to bardziej dlatego że miesiąc po porodzie nie czułam się w formie do imprez, ale jak chcecie iść, babcia chce zostać, to jaki problem?

Gość gość
Zazdroscisz ze moim dzieckiem chce się ktoś zajmować co? A Ty siedzisz w domu przy pieluchach, a mezus u pocieszycielki :)

Gość gość
I jeszcze jedno jak ktoś sam proponuje opiekę to się nie zastanawiają :) korzystaj jak możesz :) bo później siedzą takie na kafe i się uzalaja nad sobą ;P

Gość gość
nastepna pop mamunciaa....Oczywiscie ze nie powinnas.Jestes suka ze w ogole smiesz o to zapytac.Wyrodno krowo nie powinnas miec dzieci skoro sie go pozbywasz!!!a dzidzia co ma sama w andrzejki egoistko siedziec?!! Nie pozdrawiam Za kare daj sobie pare razy w twarz i wychlostaj sie porzadnie

Gość gość
Dla mnie-dziecko na to za male-1 miesiac? Tez nie rozumiem ujecia pytania."czy wypada"? Co to ma znaczyc?

Gość gość
Nic! Wypada czy nie,nie ma tu znaczenia.