Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadkowy

pomysly racjonalizatorskie

Polecane posty

Gość porzadkowy

Obserwując co sie dzieje, zgłaszam nastepujace pomysły dotyczace funkcjonowania foro 1) automatyczne (jakis skrypt albo cos, moze informatycy ogarną) czyszczenie tematów, ktore po tygodniu mają nadal 0 odpowiedzi 2) zakładający temat dostaje kontrolkę umozliwiającą kasowanie spamerów, hejterów, buców, chamów itp chocby takie dwa usprawnienia przeczysciłyby ostro tutejszą rzeczywistośc. nie ma tego i potem sie słyszy "weszłam tu bo myslałam, ze mozna tu pogadac fajnie o seksie, a nie ze tu samo bagno" moze ktos ma kolejne?

Gość gość
dream on :D:D:D ja się swietnie bawię

Gość porzadkowy
ja też, ale bawiłbym sie lepiej, gdyby chamy nie rozpierdzielali dobrze sie zapowiadających "odkrywczych' tematów. panny tez pewnie by sie lepiej bawiły.

Gość porzadkowy
o, wpadł kolejny powiekszyc forum o 'dzial kontaktów i ogloszen", coby tych wszystkich napalenców odesłac w jedno miejsce, zeby nie spamowali na topikach po 50 razy wstawiajac tego samego maila. jeszcze bym rozumial, gdyby juz znalezli babkę, babka sie rozgrzała, bylaby fajna scenka, i rzucic maila PO wszystkim, do kontaktu.. ale zarzucac numer czy mail w nadziei ze złapie sie jaka naiwna, to szczyt przygłupu. jezeli ktos by tak zrobił, z miejsca kasata takiego postu albo przeniesienie do 'dzialu ogloszen'.