Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienadop

Dlaczgo nie zrobi się kampanii społecznej o nadopiekuńczości rodziców?

Polecane posty

Gość nienadop

Co jakiś czas są ostre kampanie społeczne np. o przemocy wobec dzieci, itp...O biciu wiadomo każdy wie, że nie można, ale już o np. wyręczaniu dziecka we wszystkim, to tak niekoniecznie, dla wielu to jest przejaw dobrego rodzicielstwa :O. Dlaczego nie ma o nadopiekuńczości, przecież w ten sposób też krzywdzi dzieci, czy też a zalewaniu dzieci "dobrobytem" bez umiaru?

Gość gość
Być może chodzi o małą szkodliwość społeczną czynów podchodzących pod opiekuńczość. Poza tym wiesz- moi rodzice byli nadopiekuńczy i co ? Jestem zdrową osobą nie znałam lekarzy Pierwszych poznałam około 20 roku życia bo potrzebowałam jakieś tam z medycyny pracy badania Kolejni to również była formalność A moje dziecko? Nie byłam nadopiekuńcza i co ? Chorowite i z całą pewnością nie będzie tak zdrowym człowiekiem jak ja byłam dzięki swoim rodzicom! Także nie potrzebna ta kampania! Wszyscy są potrzebni! Wszystko jest względne!

Gość gość
Najbardziej trafna w ocenie współczesnej młodzieży jest reklama sprite'a.Jak mamusię synuś woła,bo stanika pannie odpiąć nie może