Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które z tych imion dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość gość
Weronika i Magdalena

Gość gość
Magdalena ! :) sama mam córeczkę o tym imieniu i jest śliczne

Gość gość
Ja też jestem za Magdą, ma fajne formy do każdego wieku Madzia dla małej dziewczynki Magda dla nastolatki Magdalena - dostojnie i z klasą, eleganckie imię.

Gość gość
Olga- zalatuje niemieckim Helga Basia- kojarzy mi się z wiewiórką lub koniem Magda- Madzia- ładne ale nie na czasie Karolina- tak samo Weronika- ładne, ale jak to zdrobnić? Weronka? Bee...

Gość gość
Wszystkie fajne oprócz Baśki.

Gość gość
Magda nie na czasie? A jakie jest na czasie lenka czy nikola?moze Julia? Magda jak i Karolina są ponadczasowe i to moje typy. Jakbym miala córkę sama bym jej dala na imie Madzia.

Gość gość
11:43 weronika- werka,weroniczka, ale imie mi sie nie podoba.

Gość gość
wszystkie karoliny, tak jak i ewy to dupo/dajki :s Weronika Magdalena Barbara te 3 ostatnie są super,

Gość gość
straszne wszystkie no moze poza Magdalena a co powiesz na Joanna Adranna??jesli juz gustujesz w tym klimacie imion??z lat 80 tych

Gość gość
Magdalena, Karolina lub Barbara. Weronika mi się nie podoba. Werka :-o.

Gość gość
Weronika - niby jest ok, ale jakieś takie dziwne, bo nie ma fajnych zdrobnień. Werka, Wercia - ohyda. Magdalena - ładne, eleganckie Barbara - straszne Karolina - tak jak Magdalena, ładne i eleganckie Olga - niby ładne, ale jakies takie twarde trochę no i z Rosją się kojarzy

Gość gość
sama mam Magdalena i do tego skorpionica, mix jak się patrzy ;) ponadczasowe imię i tak, brzmi dostojnie i z klasą. To imię najbardziej pasuje do silnych, charakternych i zadziornych dziewczyn :)

Gość gość
sorry ale Joanna to okropne imię, żadna forma mi się nie podoba. zresztą i tak wszyscy wołają Aśka, ble. Z podanych to mi się podoba Magda i Karolina. Fajne, neutralne, zaawsze na czasie według mnie.

Gość gość
Magdalena to delikatne imię i takie też spotykałam osoby o tym imieniu: rodzinne, łagodne i przede wszystkim dobre. Ja bym tak dała, jeszcze bym sie zastanowiła nad Karoliną.