Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowały jakbyście zobaczyły u męża prezerwatywy.

Polecane posty

Gość gość

Mam wkładkę, więc prezerwatyw nie używamy, a dzisiaj biorąc kartę męża z jego portfela zobaczyłam, że nosi prezerwatywę w jedne z przegródek swojego portfela jakbyście zareagowały?

Gość gość
Nie wiem. Kiedyś jak jeszcze razem chodziliśmy to zawsze miał gumkę w portfelu i nie raz z niej korzystaliśmy, ale teraz nie używamy prezerwatyw, więc po co mu ...

Gość gość
W portfelu to się dla żony gum nie nosi raczej. x Co ja bym zrobiła? Przede wszystkim nie daj po sobie poznać, że coś podejrzewasz. Zbieraj dowody. Potem rozwód z orzeczeniem winy. to bym zrobiła.

Gość gość
Jeśli od dłuższego czas nie używacie prezerwatyw, to prawdopodobnie zdradza. Co innego gdybyś od niedawna miała wkładkę, to jedna prezerwatywa mogła się "zawieruszyć".

Gość gość
No dziwne...ale może nie rób od razu afery...jak będzie okazja przejrzyj jego telefon, a nie było tak że czasem późno wraca do domu i się dziwnie tłumaczy? a może jakaś stara gumka mu została, albo lubi nosic w portfelu ;)

Gość gość
Wkładkę mam od 3 miesiący. Nie wiem czy długo leży. Nie wraca późno do domu.

Zaznacz gumke i sprawdz, czy zmieni sie na inna. Jesli tak - zdradza, jesli nie - to jakas stara.

Gość gość
eee to mi się wydaje że stara mu została, 3 miesiące to niedługo :). zapytaj wprost, jak będzie się motał to wiadomo...

Gość gość
Byłam 9 miesięcy w ciąży, pol roku używaliśmy gumki, a 3 miesiące temu założyłam wkładkę.

Gość gość
eee, moj byly chlopak nosil w portfelu przez rok i potem jeszcze pol roku po tym jak sie poznalismy, nawet nie moglismy jej uzyc, bo balam sie, ze sie przetarla czy cos.

Gość gość
autorko jesteś jakaś głupia.. bez kitu po pierwsze używaliście gumek, to sobie włożył do portfela. a po drugie jak cie to tak trapi to chyba najlepiej zapytać męża, a nie nas :O

Gość gość
Właśnie używaliśmy, a nie używamy.

Gość gość
zaznacz ja jakos i sprawdzaj czy nie znikneła z portfela

Gość gość
A ja bym spytała wprost, po co mu w portfelu ta guma. Jak nie ma nic na sumieniu, to odpowie bez problemu, a jak będzie się plątał, to wiadomo, że zdradza. Poznasz po jego reakcji.

Gość gość
Ja bym nie zauwazyla,bo do jego portfela nie zagladam.Dziwne miejsce,swoja droga.

Gość gość
Nic bym nie zrobila.

Gość gość
Detektyw...? ;)

Gość gość
Mój nosil przez x czasu jakaś starą już przeterminowaną. A wyszło to na jaw, kiedy kupiłam mu z jakiejś okazji nowy portfel.

Gość gość
To zależy czy nosił wcześniej w tym portfelu, kiedy ich używaliście, czy nie. Jakby nagle zaczął- na pewno bym się zaniepokoiła i zapytała go o to, ale jeśli miałby wcześniej, to bym olała... Mój trzymał prezerwatywy w szufladzie komody bo tak robił kiedy ich używaliśmy, nie dziwiło mnie że dopiero po kilku miesiącach je sprzątnął...

Gość gość
Ale po co w portfelu gumę nosić? Przecież używacie ich w domu? My gumki trzymamy w szufladzie. Przecież tego się sporo zużywa. Wkładanie pojedynczych gumek do portfela to dla mnie jakaś głupota. Poza tym, nigdy nie należy informować o podejrzeniu zdrady, bo facet się wyprze i zacznie tak pilnować, że nie dojdziesz...

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
Pewnie jeździ na delegacje i w razie potrzeby ma zabezpieczenie a nawet jak nie jeździ to jest przygotowany na inne ewent zeby dziecka nie począć Tylko faktycznie po co mu jedna? Co on z jedna narobi jeszcze pewnie stara? I gdzie sie reszta podziała przecież w opakowaniu jest więcej sztuk Dla mnie to wyglada tak ze facet moze by i poszedł w skok bok i jest na to przygotowany. Ale moze jeszcze tego nie zrobił.

Gość kasia66
Na dobry pomysł ktoś wpadł żeby ją zaznaczyć i sprawdzić czy będzie ta sama :-)

Gość gość
Pewnie nosi starą, zapomniał że ją ma, niektórzy nie tylko w sypialni się kochają, może pojechali na zakupy, a potem gdzieś na igraszki. Ale zaznacz i absolutnie nic mu nie mówi, bo jak ktos wyżej napisal, wypnie się i tak będzie się pilnował, że szybko się nie dowiesz.

Gość gość
"zaznacz,absolutnie nic nie mow"I czekaj,az uzyje ,co?Genialne doradczynie :O

Gość gość
przebij gumke,poznasz reakcje jak wroci spanikowany do domu.moze dziecko z tego bedzie to dostaniesz szybko rozwod z winy meza:P

Gość gość
Kto przebije? :D :D

Gość gość
ej,wez przebij gumke potem powiedz mezowi,ze bylas u gina i stwierdzil chorobsko weneryczne(u kobiet objawy przychodza wczesniej).zobaczysz reakcje.oczywiscie zapytaj jak to mozliwe,skoro sypiasz tylko z nim:P

Gość gość
do wyzej-kobieca wyobraznia hehe

Gość gość
do wyzej-kobieca wyobraznia hehe x a tam wyobraznia,to sie nazywa praktyczne myslenie:P