Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowały jakbyście zobaczyły u męża prezerwatywy.

Polecane posty

Gość gość
" ej,wez przebij gumke potem powiedz mezowi,ze bylas u gina i stwierdzil chorobsko weneryczne(u kobiet objawy przychodza wczesniej).zobaczysz reakcje.oczywiscie zapytaj jak to mozliwe,skoro sypiasz tylko z nimjezyk.gif " A jaki sens w przebijaniu gumki w tym scenariuszu?

Gość gość
mozna dobrze wejsc na psyche opowiadajac o chorobie i jej konsekwencjach,dorzucilabym do tej bajeczki,ze lekarz zalecil testy na HIV.taki sens.

Gość gość
Jako zona z 7 letnim stazem bedac w twojej sytuacji podejrzewalabym meza o zdrade. Bo po co nosi gume w portwelu jesli kochacie sie w domu. W portwelu nosi sie gumke jak chce sie bzyknac poza domem.

Gość gość
Ja jestem bezposrednia...

Gość gość
Dzisiaj kupiłam mu nowy portfel. Jego reakcja gdy zajrzał do kieszonki, w której była gumka ,, Ola patrz co znalazłem, skoro od 1,5 roku nie używany gumek to ona na ponad 1,5 roku. ". Wyrzucił ją

Gość gość
o ja pier... jak mozna byc tak naiwnym czlowiekiem nosi gumki w portfelu jak by byly wasze podejrzewam ze lezaly by w domu po co ma je ze soba wystarczy pomyslec tym bardziej ze juz nie stosujecire ale nie najlepiej sobie wmawiac ze to jakies stare i przeterminowane bu haaaa haaaaaa

Gość gość
to nie wyrzucaj mu tej gumki! Lepsza gumka na boku niż dziecko na boku!

Gość gość
dlaczego nie zawsze jesteś do jego dyspozycji i go w pełni nie zaspakajasz.Mając wkładkę stajesz się w sexie obojętna stąd problem.