Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsadsa

Zaczęłam palić, jestem na siebie wściekła

Polecane posty

Gość dsdsadsa

Czuję się jak największa idiotka świata. Nigdy nie paliłam, nie miałam chęci próbować, po prostu mnie do tego nie ciągnęło. Już nie raz miałam jakieś swoje problemy, i nigdy nie przyszło mi do głowy sięgnąć po "pomoc" tego rodzaju. Do czasu. Mam 25 lat. Zaczęłam popalać. To trwa jakieś 3 miesiące. Jestem na siebie wściekła, bo jak można być takim kretynem? Obiecałam sobie, że już nie zapalę, i mnie nosi :( Już sobie uroiłam, że cycki mi opadły przez te głupie fajki, jak wczoraj byłam u znajomych to po prostu nie mogłam przestać myśleć o fajkach (inni palili)... no i właśnie, były mi obojętne, teraz nie są - czy tak będzie już zawsze? Jej, zawsze byłam taka zadowolona, że to mnie nie dotyczy...

Gość gość
a co mnie to obchodzi?

Gość dsdsadsa
Nie mam pojęcia czemu zadałaś sobie trud odpisania w tym temacie, skoro Cię nie interesuje :)

Gość gość
no to teraz już cię dotyczy każdy dzień palenia dłużej oznacza trudniejsze odstawienie fajek, kto wie, może już jest za późno... :(

Gość gość
Za późno? Znaczy umrę?

Gość Lamia 1998xx
Może zamiast wściekać się, polub to, zaakceptuj. W końcu nie musisz palić nałogowo. Traktuj papieroski jak nagrodę, element relaksu. Delektuj się nimi. Nie mów sobie, że teraz rzucam i już nigdy nie zapalę, bo wtedy będziesz czuła żal, że już nigdy nie zapalisz i jeszcze bardziej będzie ciągnęło. Jak nie masz ochoty, nie pal, jak masz to pal.